Happy People
Emre Altuğ vorbește despre un posibil final al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce a declarat actorul

Publicat pe 08.10.2024 la 12:40. Actualizat pe 08.10.2024 la 13:58

Emre Altuğ vorbește într-un interviu recent despre o posibilă încheiere a seriei Golden Boy - Dragoste rebelă. Când va avea loc finalul poveștii de succes.

Emre Altuğ vorbește despre un posibil final al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă

Happy Channel

Emre Altuğ și-a uimit fanii cu cele mai noi declarații în ceea ce privește seria Golden Boy – Dragoste rebelă. A ajuns una dintre cele mai îndrăgite povești din Turcia încă de la primele episoade. Acum producția ajunsă la sezonul 3 continuă să ocupe primele locuri în topurile preferințelor fanilor.

Emre Altuğ vorbește despre un posibil final al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă

Într-un interviu recent, actorul a vorbit despre o posibilă finalitate a seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Serialul, ajuns deja la cel de-al treilea sezon a avut un succes răsunător. În ceea ce-l privește pe artist, acesta a participat recent în cadrul Orange Film Festival, acolo unde a înmânat un premiu important chiar uneia dintre colegele de pe platourile de filmare ale producției celebre.

View this post on Instagram

A post shared by Emre Altuğ (@emrealtug)

“Premiu de onoare înmânat lui Șerfi Sezher. Am avut onoare de a-l oferi chiar eu surorii mele. Draga mea soră Șerif, sunt foarte bucuros că te am în viața mea. Îmi cer scuze că ieri am pus filmulețul fără discursul lui Șerif.”, a scris Emre Altuğ pe pagina sa personală. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe Instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 900 de fotografii și filmulețe.

Citește și:

În cele mai recente dintre acestea își prezintă noile proiecte profesionale. De asemenea, vorbește despre Golden Boy – Dragoste rebelă și un posibil final al acestuia.

“Nu există nicio informație despre faptul că Golden Boy – Dragoste rebelă s-ar termina. Va fi mai clar spre final de sezon, dacă va avea un final, va fi brusc. Vreau ca totul să rămână plăcut. Dacă seria își va pierde din credibilitate atunci se va sfârșit. Dacă continuă cu același entuziasm, lasă să continuie încă 10 sezoane.”, a transmis Emre Altuğ, Orhan din Golden Boy – Dragoste rebelă.

În trecut, Öznur Serçeler a menționat că sezonul acesta este finalul pentru seria de succes. Cu noile declarații ale lui Emre Altuğ lucrurile se schimbă cu totul.

Ce spune Mert Ramazan Demir despre personajul său Ferit din Golden Boy – Dragoste rebelă

Într-o nouă postare în cadrul instastory de pe pagina personală, apare Mert Ramazan Demir în ploaie. Într-un interviu din trecut, actorul a vorbit despre personajul pe care îl interpretează în celebra serie, dar și cea mai provocatoare scenă pe care a filmat-o.

Citește și:

“Momentul în care Ferit află că fratele său a murit. Era un fel de sistem acolo, a trebuit să filmăm o singură dată pentru că ziua era pe sfârșite. A fost incredibil de stresant, dar s-a dovedit a fi minunat. Am mers în ploaie și m-am întors. Aceea a fost cea mai grea scenă pentru mine.”, a declarat protagonistul seriei, arată ntv.com.tr.

Este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual cu peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt chiar de pe platourile de filmare. Pe lângă proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă, Mert Ramazan Demir a filmat și pentru Șahmaran, serialul difuzat pe una dintre platformele de streaming acolo unde joacă alături de Burak Deniz.

În articolul

Emre Altuğ vorbește despre un posibil final al seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce a declarat actorul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp