Happy People
Fiica actriței Adamari López merge la psiholog după despărțirea acesteia de Toni Costa. Micuța Alaia “are nevoie de ajutor”

Publicat pe 09.08.2024 la 11:39. Actualizat pe 09.08.2024 la 12:06

Vedeta din Puerto Rico a dezvăluit cum terapia a ajutat-o pe fiica sa să depășească momentul despărțirii de Toni Costa. În plus, e nevoită să înfrunte experiențe pe care le are la școală.

Fiica actriței Adamari López merge la psiholog după despărțirea acesteia de Toni Costa

Profimedia Images

Despărțirea de Toni Costa nu a fost dificilă doar pentru celebra vedetă, ci și pentru fiica acesteia, Alaia. Adamari Lopez susține că tânăra merge la psiholog pentru a depăși situația, dar și pentru a face față zilnic situațiilor școlare.

Adamari Lopez dezvăluie că fiica Alaia merge la psiholog după despărțirea de Toni Costa

Vedeta a punctat că starea de bine a fiicei sale contează cel mai mult în viața sa și a fostului partener. Amândoi au fost de acord ca un specalist să o ajute pentru a trece peste traume.

View this post on Instagram

A post shared by @adaychiquideshow

“Ceea ce caut eu este starea de bine a fiicei mele. Atunci când m-am despărțit de tatăl ei ne-am gândit amândoi că va fi un moment de stres pentru ea. Era stres în viața noastră, deci nu avea cum să nu fie în a ei.”, a mărturisit Adamari Lopz, arată univision.com. Aceasta a punctat că era important să aibă o persoană îndepărtată cu care să vorbească despre orice.

“Ca ea să poate vorbi despre aceste teme, să nu creadă că dacă ne spune ceva mie sau tatălui ei încercam să o facem să aibă curaj sau vorbeam între noi.”, a punctat vedeta. De asemenea, a dezvăluit când sunt clipe în care fiica sa o roagă să meargă la psiholog, însă sunt momente în care nu își dorește pentru că începe să plângă.

Citește și:

“Știu că mai e altceva pentru care are nevoie de ajutor și trebuie să-și reverse aceste sentimente și să nu fie supărată sau frustrată.”, a povestit actrița de telenovele. A mai explicat că sesiunile la psiholog nu au legătură cu ea sau Toni Costa.

“Câteodată nu are nicio legătură cu el, sunt lucruri care se întâmplă la școală, o prietenă o deranja, asta genera stres și ea trebuia să vorbească cu cineva. Ca ea să înțeleagă faptul că sunt procese normale, că poate să vorbească cu cineva cu care ea se simte comod și să-i ofere sprijin pentru a merge mai departe.”, a mai adăugat. Vedeta a finalizat interviul cu o glumă și a menționat că nu au nevoie de psihiatru la momentul actual, ci doar de psiholog.

Adamari Lopez spune că nu va mai avea relații amoroase cu bărbați mai tineri

Vedeta a dezvăluit experiențele sale din trecut cu bărbații. Reamintim că în trecut a avut o relație plină de polemici cu Luis Fonsi, de care s-a despărțit în 2010. Ulterior, a avut o relație cu Toni Costa de care s-a despărțit în 2021.

Citește și:

Adamari Lopez a punctat că nu va mai avea o relație cu un bărbat mai tânăr, asta pentru că în trecutul său nu au funcționat astfel de apropieri. În prezent, vedeta are peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

“Fonsi era cu 7 ani mai mic decât mine și Toni cu 12 ani. Eu n-am avut înaintea lor relații cu bărbați mai mici ca mine, astea au fost relațiile mele cu bărbați mai mici. Niciuna dintre cele două nu a funcționat.”, a spus.

În articolul

Fiica actriței Adamari López merge la psiholog după despărțirea acesteia de Toni Costa. Micuța Alaia “are nevoie de ajutor”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp