Adamari López a lovit-o pe Angelique Boyer în timpul unei emisiuni televizate. Ce s-a întâmplat între cele două dive

Publicat pe 05.08.2024 la 12:15 Actualizat pe 05.08.2024 la 12:41

Cele două actrițe s-au înfruntat într-un duel al palmelor într-o emisiune în direct. Imaginile au fost văzute și în mediul online.

actori pe platourile de filmare

Adamari López a lovit-o pe Angelique Boyer în timpul unei emisiuni televizate

Getty Images

Adamari López și Angelique Boyer au avut parte de un moment neașteptat în cadrul unui show cunoscut. Prezentatoarea și actrița s-au înfruntat într-un duel al palmelor. Una dintre cele a fost nevoită să mărturisească faptul că a pierdut.

Adamari Lopez a lovit-o pe Angelique Boyer în timpul unei emisiuni televizate

Pe data de 2 august 2024, pe contul personal de instagram al emisiunii, s-au difuzat imaginile evenimentului. Prima lovitură a fost lansată de către Angelique Boyer, cea care a recunoscut că maestra este Adamari Lopez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Tot ceea ce am învățat, am învățat de la ea. Vedeți? Adamari este maestra.”, a transmis actrița din Rebelde, arată univision.com. Chiar dacă a părut faptul că totul este real, cele două au reinterpretat un tutorial de palme pentru o scenă de telenovele. În filmuleț, ambele au împărtășit cea mai bună tactică pentru a da și a primi palme.

Citește și: Momentul în care Adamari López a fost pe punctul de a își pune capăt zilelor. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV

“Continuăm antrenamentul nostrul din Villanas de telenovela și astăzi am fost cu unele dintre cele mai bune.”, se arată în publicația urcată pe rețelele sociale. Adamari Lopez are până în prezent peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. A călătorit recent alături de fiica sa în Europa, călătorie pe care a așteptat-o de multă vreme.

În ceea ce o privește pe Angelique Boyer, aceasta are peste 16 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram. A publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de tatăl său cu care vedeta alege de fiecare dată să petreacă momente cât mai simple, dar la fel de emoționante.

Adamari Lopez și-a început cariera ca actriță în Puerto Rico, orașul său natal. A fost în anul 1997 când a venit în Mexic pentru a participa în cadrul telenovelei Sin Ti. Proiectul a fost urmat de Camila, Locura de Amor și Amigas y Rivales.

Detalii despre Adamari Lopez și Angelique Boyer

Amigas y rivales a fost prima telenovelă care i-a marcat cariera vedetei într-un mod în care nu se aștepta. Chiar dacă era văzută constant pe micile ecrane, în 2009, Adamari Lopez s-a retras din lumea telenovelelor. A revenit în 2011 pentru a participa în cadrul unui show de dans, iar apoi și-a consolida o carieră puternică ca și prezentatoare.

Citește și: Toni Costa s-a despărțit de Evelyn Beltrán și în prezent formează un cuplu cu o altă femeie. Află dacă a revenit alături de Adamari López

Ca și Adamari Lopez, Angelique Boyer s-a relocat în Mexic de multă vreme. Actrița de origine franceză a debutat în telenovele în 2004, atunci când a participat în Corazones al Limite. A fost chiar în același an când a interpretat-o pe Vico în Rebelde, iar numele său a devenit internațional.

Printre cele mai cunoscute proiecte ale sale sunt Teresa, Lo que la vida me robo, Tres veces Ana, Amar a muerte, Vencer el pasado, El amor invencible și El extrano retorno de Diana Salazar. În ultima producție joacă alături de partenerul său, Sebastian Rulli. Cei doi formează un cuplu din 2014, însă au decis să nu se căsătorească sau să devină părinți.

În articolul

Adamari López a lovit-o pe Angelique Boyer în timpul unei emisiuni televizate. Ce s-a întâmplat între cele două dive

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 septembrie 2024. Taurii sunt sfătuiți să aibă grijă de mintea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciclonul islandez care a făcut prăpăd în Vest ajunge în România. Vijelii şi temperaturi mai mici cu 15 grade
a1.ro
Insula Iubirii, sezon 8. Cum s-a filmat Cristina alături de mama ei, după ce a confirmat despărțirea de Andrei. Ce s-a observat
HelloTaste.ro
Tocană de dovlecei cu ardei și orez pentru iarnă. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Horoscopul săptămânii 9 septembrie – 15 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
useit.ro
Experții au descoperit secretul diamantelor roz rare. De ce sunt atât de diferite
as.ro
David Popovici va primi o altă maşină cadou după medaliile olimpice de la Paris! Anunţul sponsorului COSR
MediCOOL
7 obiceiuri de dimineață care îți pot îmbunătăți memoria. Te pot ajuta să reții informațiile mai eficient
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
DeParinti
Omletă pentru copii. Cum poți prepara un mic dejun rapid și sănătos
MediCOOL
Metode pentru a trata pungile de sub ochi. Cum le poți estompa aspectul în mod natural
HelloTaste
Chec cu pere și nuci, aromat cu scorțișoară. Desert de toamnă
x