Happy People
Fiul lui Ludwika Paleta și al lui Plutarco Haza își dorește o carieră în lumina reflectoarelor. Nicolás se lansează în domeniul muzical

Publicat pe 04.01.2021 la 15:15. Actualizat pe 04.01.2021 la 15:29

„Așchia nu sare departe de trunchi”, lucru pe care copiii vedetelor îl demonstrează de fiecare dată. Nicolás, fiul lui Ludwika Paleta și al actorului Plutarco Haza, este hotărât să reușească în industria muzicală.

www.instagram.com/nicolasvpofficial

Nicolás Valdés Paleta demonstrează că talentul se moștenește din familie. Înconjurat mereu de faima părinților lui, tânărul în vârstâ de 21 de ani vrea să-și creeze un nume pentru el în lumina reflectoarelor.

View this post on Instagram

A post shared by NIICO (@nicolasvpofficial)

Conform tvynovelas are o voce deosebite, motiv pentru care pe data de 11 ianuarie 2021 acesta își va lansa piesa „Tranzë”, înregistrată la studiourile Woodlock din Mexico City. Albumul din care face parte aceasta melodie ar putea apărea chiar la finalul acestui an.

Muzica nu este singura pasiune a tânărului artist, Nicolás a petrecut și 18 luni studiind o carieră în producția de film la Toronto Film School. Fiul lui Plutarco Haza pare cu adevărat plin de surprise.

Într-un interviu pentru revista Clase de El Universal , artistul în devenire a explicat că numele lui de scenă va fi “Niico”, poreclă pe care a primit-o din copilărie.

De mulți ani am cântat la chitară, am avut trupa mea de rock, m-am mutat între genuri, am scris mereu piese, dar nu am văzut-o niciodată ca ... mai întâi am mers la filme, dar muzica m-a sunat întotdeauna.

Niico se bucură de sprijinul incontenstabil al familiei lui, atât mama, cât și tatăl lui sunt mereu alături de el, înțelegând ce înseamnă viața de artist.

View this post on Instagram

A post shared by NIICO (@nicolasvpofficial)

Atât mama, cât și tatăl meu m-au susținut întotdeauna foarte mult, adică sunt în mijloc și, evident, adoră și arta, face parte din ele în același mod în care face parte din mine.

Citește și:
În articolul

Fiul lui Ludwika Paleta și al lui Plutarco Haza își dorește o carieră în lumina reflectoarelor. Nicolás se lansează în domeniul muzical

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp