Happy People
Fratele faimoasei Diletta Leotta vorbește despre foștii săi parteneri. Ce spune despre Loris Karius, soțul acesteia

Publicat pe 23.09.2024 la 12:59. Actualizat pe 23.09.2024 la 13:44

Mirko Manola, fratele faimoasei prezentatoare sportive, a vorbit într-un interviu recent despre viața amoroasă a acesteia. A punctat și impresia pe care i-a lăsat-o la început Loris Karius.

Fratele faimoasei Diletta Leotta vorbește despre foștii săi parteneri

Getty Images

Diletta Leotta a format un cuplu cu faimosul actor de origine turcă Can Yaman. Când aceștia urmau să se căsătorească, de fapt relația lor s-a destrămat. În prezent, fratele prezentatoarei sportive a vorbit despre fostele relații ale surorii sale și l-a descris într-un interviu și pe Loris Karius.

Fratele faimoasei Diletta Leotta vorbește despre foștii săi parteneri

Deși este cunoscută datorită aparițiile pe micile ecrane, dar și în mediul online, puțin știau această versiune despre Diletta Leotta. Mirko Manola a ținut să o aducă pe sora sa într-o altă lumină în fața fanilor. Mai multe curiozități din viața personală au fost scoase la iveală.

View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Una dintre cele mai apreciate personalități în lumea divertismentului și a sportului, Diletta Leotta a strălucit întotdeauna în fața camerelor. Nu mulți o cunosc însă și în viața privată. Deși este sora lui Mirko Manola, care este chirurg plastician, iată că cei doi poartă nume diferite de familie.

“Avem nume de familie diferite pentru că suntem rude din partea mamei. Mama mea s-a separat de tatăl meu când eu aveam trei ani, apoi s-a căsătorit cu Rosario Leotta și a venit Diletta.”, a povestit Mirko Manola, arată tottosport.com. Acesta a subliniat că de-a lungul timpului a fost foarte protectiv cu sora sa, mai ales în ceea ce privește relațiile romantice ale acesteia. Spune că la început a avut prejudecăți despre toți parteneri săi și se descrie ca fiind un “frate gelos”.

Citește și:

Diletta Leotta a format un cuplu cu sportivul Daniele Scardina, iar fratele prezentatoarei l-a văzut la acel moment ca fiind nepotrivit pentru aceasta.

“Un boxer tatuat și care la vremea aia avea părul blond. În ochii mei era nepotrivit pentru ea. Apoi l-am cunoscut și mi-am dat seama cât de greșit am gândit.”, a spus acesta. Chiar și cu actualul soț al prezentatoarei, Mirko Manola nu a avut o părere pozitivă la început.

“Loris este o persoană foarte dulce, afectuoasă. Acum sora mea filmează pentru un proiect, e ocupată și Aria, micuța lor, este cu Loris în Germania.”, a povestit acesta.

Mirko Manola a refuzat să vorbească despre operațiile estetice ale surorii sale celebre

În cadrul aceluiași interviu, fratele faimoasei Diletta Leotta a refuzat să puncteze problema operațiilor estetice pe care le are aceasta. Fiind chirurg plastician, a declarat că un retuș nu înseamnă o schimbare completă a fizionomiei.

View this post on Instagram

A post shared by Dr. Mirko Manola (@drmirkomanola)

“Nu vreau să răspund la această întrebare. Totuși, pot să spun că dacă alegi să-ți refaci sânii sau nasul, nu înseamnă automat că ai o schimbare completă a fizicului. Nu vorbesc despre sora mea, să fie clar.”, a declarat Mirko Manola.

Citește și:

Diletta Leotta este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare sportive din Italia. Are peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Printre cele mai recente dintre acestea o arată din nou pe teren, cu microfonul în mână, așa cum și-a obișnuit fanii. Recent, și-a sărbătorit ziua de naștere, dar și primul an de viață a fiicei Aria. A avut parte de o petrecere intimă în sânul familiei.

În articolul

Fratele faimoasei Diletta Leotta vorbește despre foștii săi parteneri. Ce spune despre Loris Karius, soțul acesteia

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp