Diletta Leotta și-a emoționat fanii cu cea mai recentă fotografie în care apare fiica sa. Cât de simpatică e Aria

Publicat pe 30.05.2024 la 17:25 Actualizat pe 30.05.2024 la 17:43

Diletta Leotta a postat o nouă fotografie cu fiica sa, Aria. Micuța pare să împărtășească pasiunea părinților pentru sport.

Diletta Leotta a postat o nouă fotografie cu fiica sa, Aria. Micuța pare să împărtășească pasiunea părinților pentru sport.

Profimediaimages.ro

Aria crește, iar Diletta Leotta este foarte mândră de ea. Jurnalista și-a pozat fiica și a urcat imaginile în social media.

Diletta Leotta și-a emoționat fanii cu cea mai recentă fotografie în care apare fiica sa. Cât de simpatică e Aria

Diletta Leotta i-a încântat pe internauți cu o nouă imagine cu fetița sa, Aria. Bebelușul poartă un costum alb, în timp ce stă pe un scaun și se joacă cu o mașinuță roșie. ”O duminică perfectă”, a notat fosta iubită a lui Can Yaman.

În serie de fotografii, Diletta a adăugat și imagini cuu viitorul său soț, fotbalistul Loris Karius. Cei doi au fost prezenți pe circuitul Formula 1, unde au urmărit cursa palpitantă.

Citește și: Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește

În timp ce jurnalista a ales să poarte pantaloni scurți din denim și cămașă din același material, partenerul său a optat pentru un compleu roz și un tricou alb.

Seria de imagini se încheie cu rodul iubirii lor, care pare să împărtășească pasiunea părinților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diletta Leotta va fi mireasa în iunie 2024

Diletta Leotta se pregătește de nuntă cu tatăl copilului său, fotbalistul Loris Karius. Ceremonia va avea loc în Lipari, Insulele Eoliene, pe 22 iunie.

Fosta iubită a lui Can Yaman a fost cerută în căsătorie în vara anului 2023, dar a decis să nască și abia apoi să-și unească destinele cu partenerul actual.

Deși este posesoarea unui trup fără cusur, Diletta nu-și neglijează silueta cu puțin timp înainte de evenimentul special. Ea a distribuit pe Instagram un videoclip cu o sesiune specială de antrenament. În bikini, jurnalista alerga prin grădină în timp ce împingea și căruțul în care se afla copila sa.

Citește și: Bat clopotele de nuntă pentru Diletta Leotta și Loris Karius. Fosta iubită a lui Can Yaman va fi mireasă în luna iunie

Bebelușul se distra pe cinste și râdea. ”Pregătirile? Acestea sunt în desfășurare. Totul este pregătit pentru petrecerea mea de burlăciță. Nunta în iunie.”, a zis blondina.

Fanii abia așteaptă să sărbătorească nunta lor, care promite să fie unul dintre cele mai glamuroase evenimente ale anului. Și este foarte aproape, la mai puțin de o lună distanță. Frumoasa prezentatoare se va căsători pe 22 iunie.

Cuplul a ales ca locație frumoasa insulă Vulcano, din Insulele Eoliene. Deși mai sunt câteva detalii de pus la punct, cum ar fi natura ceremoniei, religioasă sau civilă, alegerea locului pare să fie aproape sigură. Potrivit diferitelor surse locale, ceremonia va avea loc la luxosul Therasia Resort, un hotel de 5 stele unde Diletta și Loris au fost oaspeți în numeroase ocazii.

În articolul

Diletta Leotta și-a emoționat fanii cu cea mai recentă fotografie în care apare fiica sa. Cât de simpatică e Aria

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 iunie 2024. Leii muncesc pentru ceea ce își doresc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un român prezintă ce poţi cumpăra cu 5 lire dintr-un Lidl din Anglia: "La noi cu 28 lei închiriezi coșul pentru cumpărături”
a1.ro
Loredana, show total în plină stradă, alături de suporterii naționalei. Cum a fost filmată în fața Ateneului Român
HelloTaste.ro
Prăjitură cu ciocolată și cireșe. Rețetă simplă de brownie
Catine
Cheia către iubirea cosmică. Află despre triada lui Venus, potrivit astrelor
useit.ro
Mesajul pe care nu trebuie să îl copiezi vreodată în Google Chrome. Ce pățești dacă nu ignori acest text
as.ro
Cum reacţionat un cunoscut milionar când a văzut imagini cu soţia lui, goală, pe internet. Femeia de 37 de ani purta doar cizme
MediCOOL
Care este cauza bolii inflamatorii intestinale. Descoperirea făcută recent de cercetători
Spynews
Dezastru la un pelerinaj. Peste 550 de persoane au murit. Temperaturile de 51 de grade Celsius le-au fost fatale
DeParinti
10 nutrienți de care are nevoie fiecare copil
MediCOOL
Alergiile de vară: care sunt principalele cauze și cum le poți gestiona
HelloTaste
Limonadă cu rodii. O băutură răcoritoare și sănătoasă
x