Cum s-a filmat Diletta Leotta înainte de nuntă. Apariția incendiară în care apare viitoare mireasă

Publicat pe 14.08.2024 la 18:08 Actualizat pe 14.08.2024 la 07:12

Diletta Leotta a petrecut timp în natură, după petrecerea burlăcițelor, pe care a organizat-o în Ibiza.

Diletta Leotta a petrecut timp în natură, după petrecerea burlăcițelor, pe care a organizat-o în Ibiza.

Diletta Leotta a demonstrat încă o dată că arată senzațional. Iubita lui Loris Karius a apărut într-o ținută sexy în mediul online.

Cum s-a filmat Diletta Leotta înainte de nuntă. Apariția incendiară în care apare viitoare mireasă

Diletta Leotta este posesoarea unui corp de invidiat. Prezentatoarea tv face sport și are trupul mult visat.

Cum la finalul lunii iunie va fi mireasa, jurnalista continuă să lucreze intens pentru a arăta senzațional în ziua marelui eveniment.

În trecut, Diletta Leotta spunea care este secretul său pentru o siluetă de invidiat. Artista nu dădea detalii despre regimul său alimentar, doar specifica faptul că face sport zilnic, fără excepție.

Citește și: Diletta Leotta și-a emoționat fanii cu cea mai recentă fotografie în care apare fiica sa. Cât de simpatică e Aria

”Fac sport în fiecare zi, chiar dacă am doar 20 de minute la dispoziție. Așa mă eliberez de tot stresul acumulat. Pe scurt, așa mă reîncarc. Un scaun e suficient pentru a face sport, depinde de cum îți alegi exercițiile. Nu ai nevoie de spații imense și nu e obligatoriu să mergi la sală. Fac yoga, fac exerciții care folosesc greutatea corpului. Uneori, lucrez și cu greutăți, pentru brațe și picioare”, a spus Diletta Leotta.

Recent, aceasta s-a filmat și fotografiat în timp ce făcea un traseu dificil, îmbrăcată doar într-un compleu de fitness, care i-a pus în evidență atuurile fizice. În urmă cu câteva luni, Diletta a născut, dar și-a revenit rapid în formă.

Imaginile i-au încântat pe fani, care nu au putut să nu observe că tânăra mireasă nu s-a speriat de vânătăi sau zgârieturi înaintea evenimentului important.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diletta Leotta va fi mireasa în iunie 2024

Diletta Leotta se pregătește de nuntă cu tatăl copilului său, fotbalistul Loris Karius. Ceremonia va avea loc în Lipari, Insulele Eoliene, pe 22 iunie.

Fosta iubită a lui Can Yaman a fost cerută în căsătorie în vara anului 2023, dar a decis să nască și abia apoi să-și unească destinele cu partenerul actual.

Deși este posesoarea unui trup fără cusur, Diletta nu-și neglijează silueta cu puțin timp înainte de evenimentul special. Ea a distribuit pe Instagram un videoclip cu o sesiune specială de antrenament. În bikini, jurnalista alerga prin grădină în timp ce împingea și căruțul în care se afla copila sa.

Citește și: Bat clopotele de nuntă pentru Diletta Leotta și Loris Karius. Fosta iubită a lui Can Yaman va fi mireasă în luna iunie

Bebelușul se distra pe cinste și râdea. ”Pregătirile? Acestea sunt în desfășurare. Totul este pregătit pentru petrecerea mea de burlăciță. Nunta în iunie.”, a zis blondina.

Fanii abia așteaptă să sărbătorească nunta lor, care promite să fie unul dintre cele mai glamuroase evenimente ale anului. Și este foarte aproape, la mai puțin de o lună distanță. Frumoasa prezentatoare se va căsători pe 22 iunie.

Cuplul a ales ca locație frumoasa insulă Vulcano, din Insulele Eoliene. Deși mai sunt câteva detalii de pus la punct, cum ar fi natura ceremoniei, religioasă sau civilă, alegerea locului pare să fie aproape sigură. Potrivit diferitelor surse locale, ceremonia va avea loc la luxosul Therasia Resort, un hotel de 5 stele unde Diletta și Loris au fost oaspeți în numeroase ocazii.

În articolul

Cum s-a filmat Diletta Leotta înainte de nuntă. Apariția incendiară în care apare viitoare mireasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x