Happy People
Frumoasa Sherlyn începe o nouă etapă în viață pentru ea și fiul ei Andres

Publicat pe 13.01.2021 la 19:34. Actualizat pe 13.01.2021 la 19:45

Celebra actriță Sherlyn este determinată să înceapă un nou capitol în viața ei pentru ea și fiul ei Andres. Actrița consideră că cel mai important lucru pentru ea este rolul de mamă, pe care îl ia foarte în serios.

Profimedia

Sol, pe numele ei real Sherlyn, este o cântăreață și o actriță care a devenit cunoscută la nivel mondial după ce a apărut în telenovela „Cameleonii”, dar și în multe producții de succes. Acesta a devenit de curând mamă și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

View this post on Instagram

A post shared by Sherlyn (@sherlyny)

Sherlyn a intrat în lumea actoriei și a început să joace în telenovele de succes alături de mari actori la vremea respectivă. Aceasta a primit roluri în distribuții precum: Marisol, Alborada, Vaselina (Grease), Caring for the Angel, alături de William Levy, Maite Perroni și Laura Zapata.

Noua etapă din viața lui Sherlyn

Pentru Sherlyn nu este nimic mai important decât să fii mamă, totuși, pe parcurs, actrița a lăsat și câteva visuri pe care acum este gata să le realizeze. Prin intermediul rețelelor de socialiare actrița a anunțat că se va întoarce la facultate de psihologie, un vis pe care își dorea să-l împlinească de ceva timp, potrivit HOLA.

View this post on Instagram

A post shared by Sherlyn (@sherlyny)

Sherlyn își dorește să-și reia studiile și pentru fiul ei Andres. Aceasta își dorește să fie un exemplu de urmat pentru fiul ei, motiv pentru care vrea să-și demonstreze că-și poate urma visele și din rolul de mamă.

Pentru Sherlyn, vârsta nu este o problemă, la 35 de ani și cu un bebeluș de opt luni, actrița a decis să se întoarcă la școală. Artista, care a studiat dreptul cu ani în urmă, s-a întors practic în clasă pentru a-și lua diploma în psihologie.

View this post on Instagram

A post shared by Sherlyn (@sherlyny)

Vreau să vă povestesc despre întoarcerea mea la facultate. După cum știți bine, am studiat dreptul în Puebla mult timp. M-am aventurat mai multe semestre, am fost foarte fericită, am iubit diploma, mi-am făcut prieteni buni, a fost incredibil, după ce știi povestea am divorțat, m-am întors în Mexic și, după mine, urma să mă întorc să studiez, dar adevărul este că am avut proiecte, excursii , o sarcină, eu și fiul meu îl lăsam deoparte.

Noul an pentru Sherlyn a venit și cu noi rezoluții pentru viața personală. Actrița își dorește să pună în aplicare toate dorințele pe care le-a dat uitării de-a lungul timpului. Actrița a comentat că ar vrea ca fiul ei să o admire și mai mult în câțiva ani. „Vreau ca André să se simtă foarte mândru de mama sa. Și nu contează să o iau cu ușurință, dar vreau să avansez în carieră ”.

Citește și:
În articolul

Frumoasa Sherlyn începe o nouă etapă în viață pentru ea și fiul ei Andres

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp