Happy People
Gabriel Soto spune care este motivul pentru care a fost internat. Declarațiile actorului la scurt timp după ieșirea din spital

Publicat pe 09.07.2024 la 14:34. Actualizat pe 09.07.2024 la 15:09

Gabriel Soto a apărut în fața fanilor la scurtă vreme după ce a ieșit din spital. Le-a povestit acestora care a fost motivul pentru care a fost internat de urgență.

Gabriel Soto spune care este motivul pentru care a fost internat

Profimedia Images

Gabriel Soto a reapărut în mediul online după ce în urmă cu o săptămână a fost dus de urgență la spital. Actorul a dezvăluit care a fost motivul și ce i-au recomandat doctorii în următoarea perioadă.

Gabriel Soto spune care este motivul pentru care a fost internat

Protagonistul piesei de teatru El precio de la fama a confirmat faptul că a fost nevoit să fie dus de urgență la spital din cauza unor dureri la spate, lipsă de aer și senzație de vomă.

View this post on Instagram

A post shared by gabrielsoto (@gabrielsoto)

“Am vrut să filmez asta pentru a vă mulțumi din toată inima pentru dragostea voastră, mesajele și energia pozitivă. Ieri am fost în spital din cauza hipertensiunii arteriale.”, și-a început actorul mesajul către fanii săi. Vizibil într-o stare stabilă de sănătate, acesta a fost nevoit să-și amâne reprezentația în cadrul El precio de la fama pentru a fi îngrijit de urgență.

“Am vorbit cu doctorița mea și mi-a spus să vin la spital de urgență pentru a mă stabiliza. Mi-au făcut studiile necesare, m-au stabilizat, mi-au dat toate medicamentele.”, a mărturisit acesta. Lodognicul Irinei Baeva nu a oferit prea multe detalii în legătură cu hipertensiunea arterială care i-a fost descoperită. De asemenea, nu se știe dacă are o altă boală. Fără îndoială, a confirmat că în prezent se recuperească în confortul propriei case.

Citește și:

“Vreau să vă spun că sunt acasă, sunt bine. Vreau să-i mulțumesc producătorului și echipei El precio de la Fama. Vreau să-mi cer scuze publicului pentru că n-am putut să fiu pe scenă, oamenilor care au plătit bilet, acum chiar că a fost peste puterile mele. Voiam să vin, dar medicii nu m-au lăsat. Acum mă odihnesc câteva zile.”, a declarat acesta. I-a asigurat pe toți că este bine și că abia așteaptă să-și revină la normal.

“Săptămâna ce vine sigur vom fi pe scenă, încă o dată datorită iubirii voastre, mă simt binecuvântat. O să ne vedem următoarea săptămână și Dumnezeu să vă binecuvânteze mereu.”, a spus acesta, arată lasestrellas.tv.

Irina Baeva s-ar fi despărțit de Gabriel Soto. Ce spun publicațiile locale

Actrița a împărtășit în cadrul instastory o idee care i-a făcut pe toți să creadă că s-ar fi despărțit de Gabriel Soto. Aceasta a publicat o melodie de la El Komander – La princesa. Aceasta a scris de asemenea La revedere.

Citește și:

Se pare că în prezent Gabriel Soto se află în Mexic, iar Irina Baeva în Los Angeles, acolo unde urmează să redea rolul din Aventurera încă o săptămână ca mai apoi să fie înlocuită de o altă vedetă. A fost Olga Breeskin, colega Irinei Baeva în Aventurera, cea care a specificat faptul că actrița din Rusia nu este tratată corespunzător de către partenerul său.

“E o tipă foarte tare, o iubesc, o respect și ce păcat că s-a îndrăgostit de cineva care nu o tratează bine.”, a spus vedeta, arată infobae.com. A fost Juan Osorio, producătorul piesei Aventurera, cel care a anunțat schimbări majore în cadrul poveștii. Actrița de origine rusă a ieșit pe ușa din spate a teatrului și a decis să rămână departe de controverse.

În articolul

Gabriel Soto spune care este motivul pentru care a fost internat. Declarațiile actorului la scurt timp după ieșirea din spital

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp