Irina Baeva a triumfat ca actriță în Mexic datorită unui fost partener. Aceasta este istoria de iubire

Publicat pe 02.07.2024 la 11:21 Actualizat pe 02.07.2024 la 11:58

Irina Baeva are propria versiune a poveștii legate de venirea sa în Mexic. Se spune totuși că a fost ajutată de un fost partener să își înceapă cariera.

actriță zâmbește

Irina Baeva a triumfat ca actriță în Mexic datorită unui fost partener

Instagram

Un utilizat de pe rețelele sociale le-a arătat fanilor actriței cum și-a început aceasta cariera. Se pare că o fostă iubire a transformat-o în actrița care este astăzi. Vezi cum și-a început Irina Baeva traiectoria profesională.

Irina Baeva a triumfat ca actriță în Mexic datorită unui fost partener

Artista de origine rusă a fost supusă unui val de critici în ultima perioadă. Se pare că interpretarea din opera Aventurera nu a fost pe placul fanilor. De asemenea, continuă să fie în atenția tuturor din pricina unei presupuse infidelități a lui Gabriel Soto. Acum, numele Irina Baeva a reapărut grație unei foste relații din trecut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O utilizatoare de pe TikTok a făcut publică informația conform căreia Irina Baeva ar fi ajuns în Mexic cu ajutorul fostului partener Alfredo Abundis. Potrivit istoriei, cei doi s-au cunoscut pe internet. Ea i-a împărtășit dorința de a veni în Mexic și de a-și forma o carieră artistică.

În urma acestei situații, Alfredo i-a deschis ușa casei sale și i-a oferit o cameră pentru ca Irina Baeva să-și poate îndeplini obiectivele profesionale, arată tvynovelas.com. După o perioadă în care au rămas doar prieteni, cei doi și-au recunoscut relația de iubire. Dragostea lor a continuat să rămână mărturie în timp grație unor fotografii pe care le-au realizat împreună.

Citește și: Irina Baeva visează să aibă un copil cu Gabriel Soto, dar actorul nu pare dornic să devină din nou tată. Ce a declarat

În 2011, Irina Baeva a încercat să fie admisă în cadrul CEA de la Televisa, însă nu a reușit. Ulterior, a realizat mai multe cursuri private și după o a doua încercare a avut parte de succes. A fost doar o chestiune de timp până să ajungă spre faimă. Și-a creat independența în viața profesională și ulterior s-a despărțit de Alfredo.

Până acum nu se știe ce s-a întâmplat pe parcursul vieții lui după despărțirea de Irina Baeva. Această istorie a provocat mai multe tipuri de comentarii în mediul online. Mulți au spus că Irina Baeva este o femeie care profită, iar alții i-au luat apărarea spunând că a avut obiective clare încă de tânără.

Cu toate acestea, Irina Baeva a povestit despre venirea sa în Mexic. Aceasta se pare că s-a produs prin intermediul unei burse școlare.

Traiectoria amoroasă a lui Gabriel Soto înainte de Geraldine Bazan și Irina Baeva

Am adus împreună fostele partenere ale actorului, cu mult timp înainte ca acesta să se căsătorească cu mama copiilor săi, dar și să formeze ulterior un cuplu cu Irina Baeva.

În 1999, pe vremea când lucra în cadrul producției Alma Rebelde, a format un cuplu cu Aracely Arambula. Cei doi au rămas prieteni și astăzi, chiar dacă relația nu a funcționat. În 2002 s-a iubit cu Martha Julia după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare Las vias del amor. După doi ani și-au anunțat separarea.

Citește și: Gabriel Soto a publicat un filmuleț amuzant cu fiica Elissa. Chiar dacă a divorțat de Geraldine Bazan în 2018, actorul are o relație specială cu copiii săi

Fernanda Lopez a forst următoarea sa parteneră, iar apoi s-a căsătorit cu Geraldine Bazan cu care astăzi are două fiice.

“Geraldine este o mamă grozavă, o femeie ce a îndurat multe. Am intrat cu foarte multă imaturitate în acea relație, i-am făcut multe chestii rele, am fost infidel și am comis greșeli.”, a povestit actorul.

În articolul

Irina Baeva a triumfat ca actriță în Mexic datorită unui fost partener. Aceasta este istoria de iubire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x