Happy People
Gabriel Soto vorbește despre planurile pe care le dorește îndeplinite la final de an. Actorul vrea să-și petreacă sărbătorile în familie

Publicat pe 14.11.2022 la 12:22. Actualizat pe 14.11.2022 la 12:52

Gabriel Soto vorbește despre planurile pe care le dorește îndeplinite la final de an. Actorul vrea să-și petreacă sărbătorile în familie.

Gabriel Soto vorbește despre planurile pe care le dorește îndeplinite la final de an

Profimedia Images

Cele mai recente știri venite din lumea telenovelelor spuneau acum ceva timp că faimosul actor Gabriel Soto s-a despărțit de rusoaica Irina Baeva. Cu toate acestea, chiar de ziua faimoasei, partenerul său i-a pregătit o surpriză cu totul specială. De altfel, fotografiile de cuplu lipsesc cu desăvârșire de pe paginile de socializare ale celor doi.

Gabriel Soto vorbește despre planurile pe care le dorește îndeplinite la final de an

După ce au demonstrat faptul că formează încă un cuplu iubit de toată lumea, Gabriel Soto și Irina Baeva au reușit să rămână din nou în atenția jurnaliștilor cu ultimele declarații. Actorul a mărturisit că va termina cu filmările pentru noul său proiect odată cu venirea verii, iar vacanța și-o va petrece alături de partenera actuală și fiicele din prima căsătorie.

View this post on Instagram

A post shared by gabrielsoto (@gabrielsoto)

Zvonurile legate de separare continuă, în ciuda faptului că cei doi actori au ținut să vorbească în repetate rânduri despre acest subiect. De asemenea, Gabriel Soto se arată foarte dornic să-și continuie traiectoria profesională, dat fiind faptul că noul său personaj se arată cu mult diferit față de ceea ce a lăsat să se vadă până în prezent. A reușit să atragă atenția, odată ce nu a deschis subiectul legate de Irina Baeva. De altfel, a subliniat faptul că se află într-o perioadă de maturitate pe care o savurează în cele mai mici detalii.

Citește și:

“Sunt într-un moment perfect din punct de vedere personal și profesional. Termin anul 2022 plin de binecuvântări, cu sănătate, muncă, cu iubire, cu iubirea fiicelor mele.”, a transmis Gabriel Soto, potrivit Univision.com. Atât fizic, dar și emoțional, acest reușește să depășească orice barieră.

“Sunt implicat într-un proiect foarte important în cariera mea. Nu este vorba doar despre faptul că este un personaj diferit, dar mă simt foarte matur din punct de vedere profesional. Mă apropii de 50 de ani și mă simt într-o formă fizică mai bună ca niciodată, iar emoțional mă simt în cel mai bun moment.”, a declarat.

Gabriel Soto și Geraldine Bazan au în prezent o relație de prietenie

Într-un interviu oferit pentru revista “Hola America”, Gabriel Soto a declarat că și-a sacrificat din timp pentru a putea filma într-o astfel de manieră. De altfel, a simțit întotdeauna sprijinul oferit de fosta sa parteneră, Geraldine Bazan.

“A fost un sacrificiu imens, nu doar cu partenera mea care de asemenea a călătorit foare mult în interest de serviciu, dar și cu fiicele mele.”, a spus acesta. A subliniat încă odată sprijinul oferit de fosta parteneră.

Citește și:

“În viața personală, o binemeritată vacanță mă face să visez foarte mult. Momentan nu știu unde vom pleca după ce termin de filmat în vară. O să avem o vacanță, va fi o vacanță cu perechea și cu familia.”, a spus actorul. De mai bine de 3 luni de când Irina Baeva a călătorit singură pentru a-și vedea familia, s-a zvonit că aceasta s-ar fi despărțit de Gabriel Soto. Cu toate acestea, ideile au fost alungate încă de prima dată. Actorul a mărturisit că atunci când se află alături de partenera sa preferă să se bucure de momente.

În articolul

Gabriel Soto vorbește despre planurile pe care le dorește îndeplinite la final de an. Actorul vrea să-și petreacă sărbătorile în familie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp