Happy People
Gabriela Spanic a transmis un mesaj emoționant comunității sale: "Ești un războinic pe care Dumnezeu îl modelează zi de zi". Cum a apărut și ce a scris în textul lung

Publicat pe 08.04.2022 la 14:45. Actualizat pe 08.04.2022 la 14:58

Gabriela Spanic a apărut pe rețelele de socializare într-o rochie verde mulată și a ținut să transmită un mesaj foarte important fanilor. Despre ce este vorba.

Gabriela Spanic

Getty

Gabriela Spanic este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la nivel internațional. Ea este cunoscută pentru aparițiile sale fără cursu de-a lungul anilor și pentru talentul său, ea remarcându-se atât în lumea cinematografiei, dar și a televiziunii.

Gaby Spanic este una dintre vedetele care au făcut furori de-a lungul timpului cu aparițiile care taie răsuflarea. Ea a fost considerată una dintre cele mai senzuale femei ale anilor 2000 și continuă să facă tribut vremurilor care au consacrat-o.

Gabriela Spanic, apariție incendiară într-o rochie verde mulată. Cum arată și ce a transmis fanilor din mediul online prin intermediul postării sale

Nu mai este niciun secret că vedeta este o femeie răvășitoare, pentru care vârsta este doar un număr. La anii săi nu se teme să îndrăznească în niciun fel și are curajul să poarte orice fel de ținute, mai ales că trupul îi permite.

Ea a atras atenția cu ținuta sa, însă mai important decât apariția pe care a bifat-o este mesajul, așa cum a și transmis, de altfel.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

“Bună dimineața, îngerii mei! Suntem la mijlocul săptămânii! Astăzi veți avea vești excelente! Ai credință, ai speranță! Continuă! Cu sabia spiritului! Exteriorul se estompează, dar ceea ce nu se vede este etern! Roagă-te, comunică cu Dumnezeu!

El îți va oferi acel răspuns spiritual de care îți dorești atât de mult! Descoperă acea lume infinită, care este doar a ta și nimeni nu ți-o va lua! Ascultă în liniște vocea supremului!

Acea lume intangibilă, astfel încât tot ceea ce visezi să vină la tine într-un mod perfect! Cufundă-te în acea apă care îți dă viață! Amintește-ți că numele tău este deja tatuat pe mâinile Domnului! Continuă lupta spirituală, ești un războinic pe care Dumnezeu îl modelează zi de zi! Pentru a-ți transforma proiectul de viață în realitate! Mergeți în spirit și veți vedea planul divin în tot ceea ce faceți! Încununează-te cu harul și mila lui Dumnezeu!

Umple-te cu acea pace care întrece orice înțelegere! Nu există îndoieli sau temeri! Nu există nicio condamnare pentru cei dintre noi care suntem cu Domnul nostru Isus! Deșertul tău s-a terminat astăzi! Vă mulțumim domnule că ne-ați oferit victoria! Pune-ți ochii pe lucrurile de mai sus! Cufundă-te în acea realitate, stai pe tronul ceresc alături de tatăl tău!

Esti de mare valoare pentru Dumnezeu! Ai încredere în sfințenia supremului, nimeni nu este superior Lui! Dumnezeu locuiește în tine! Nu renunța la scutul credinței! Și ia coiful mântuirii! Îți mulțumim Doamne că ne-ai binecuvântat! Hristos în noi suntem biruință!”, a transmis Gabriela Spanic.

Citește și:
În articolul

Gabriela Spanic a transmis un mesaj emoționant comunității sale: "Ești un războinic pe care Dumnezeu îl modelează zi de zi". Cum a apărut și ce a scris în textul lung

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp