Happy People
Gabriela Spanic are un nou partener. După o lungă perioadă de singurătate, vedeta din La Usurpadora face mărturisiri spectaculoase

Publicat pe 07.01.2024 la 13:07. Actualizat pe 07.01.2024 la 12:31

Gabriela Spanic își surprinde fanii din mediul online cu noi declarații. Protagonista din La Usurpadora susține că se află într-o relație amoroasă.

Gabriel Spanic are un nou partener

Profimedia Images

Gabriela Spanic a făcut furori în telenovela La Usurpadora, acolo unde a interpretat dublu rol. De-a lungul timpului, relațiile sale amoroase au fost supuse unor teste dificile. Cu toate că s-a aflat singură pentru o lungă perioadă, în prezent se bucură de dragostea unui partener care îi oferă totul.

Gabriela Spanic are un nou partener

Cu toate că în ultima perioadă s-a arătat foarte discretă pe plan personal, vedeta a decis ca recent să vorbească despre noua sa relație. Gabriela Spanic a declarat că se află într-o relație sentimentală. Cu toate acestea, a punctat că nu dorește să ofere prea multe detalii pentru că riscă să piardă totul.

“N-o să fiu așa rea, dar dacă spun o să mi-l ia și nu o să permit asta.”, a transmis vedeta. La insistențele reporterilor care au surprins-o ieșind de pe porțile Televisa San Angel, protagonista din La Usurpadora a punctat că nu va spune nimic despre romanța sa.

“Este pompier, îmi stinge focul, minciuni.”, a spus în glumă vedeta de telenovele. La întrebarea legată de vârsta acestuia, s-a limita la a spune următoarele: “Care este problema dacă este mai mic. Dragostea nu are vârstă și sex, iar voi știți foarte bine.”

Citește și:

Gabriela Spanic este pe punctul de a filma o nouă telenovelă în cadrul Televisa și chiar dacă nu a oferit detalii despre noul său proiect profesional, se pare că va fi antagonista unei producții a lui Salvador Mejia. Actrița din Venezuela în vârstă de 49 de ani a ținut să glumească cu membrii presei în ziua de 3 octombrie.

“Nu, dragul meu, mie nu-mi pasă dacă n-o să meagă, total.”, a spus în fața jurnaliștilor. De-a lungul timpului, Gabriela Spanic a fost foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală. Printre foștii săi parteneri se numără Miguel de Leon cu care s-a căsătorit în 1997, într-o ceremonie televizată. A mai avut o relație cu actorul Jose Angel Llamas, relație ce a durat mai puțin de 12 luni. Cu Neil Perez a devenit mamă pentru prima oară și l-a adus pe lume pe fiul său, Gabriel de Jesus care în prezent are 15 ani.

Istoria amoroasă a faimoasei Gabriela Spanic

Ca orice altă persoană, Gabriela Spanic a fost nevoită să-și țină viața pe pauză din cauza epidemiei de coronavirus. Actrița din Venezuela s-a fotografiat fără machiaj pe atunci și a mărturisit că toate planurile profesionale vor reîncepe la jumătatea anului 2020.

Citește și:

Actrița din La Intrusa a profitat de ocazie pentru a se bucura de viața alături de fiul Gabriel de Jesus. Pe acesta îl alintă Gabo, “binele pe care Dumnezeu i l-a oferit”, așa cum spune chiar ea.

Gabo este singurul fiu al actriței, fructul relației cu inginerul civil de care s-a despărțit acum mai bine de 12 ani. Actrița în vârstă de 46 de ani nu a avut noroc în dragoste. Într-o întâlnire cu presa a dezvăluit că a fost victima atacurilor fizice și psihologice din partea partenerilor săi. Cu toate că pe plan profesional a avut succes, în viața personală lucrurile nu au stat la fel.

În articolul

Gabriela Spanic are un nou partener. După o lungă perioadă de singurătate, vedeta din La Usurpadora face mărturisiri spectaculoase

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp