Happy People
Gaby Crassus, dezvăluiri despre moartea soțului ei, Rodrigo Mejía. Primele declarații ale prezentatoarei TV

Publicat pe 16.02.2021 la 17:54. Actualizat pe 16.02.2021 la 18:48

Gaby Crassus este copleșită de durere după moartea soțului ei. Actrorul Rodrigo Mejía s-a stins din viață la vârsta de numai 45 de ani. Cuplul are împreună doi copii: Matías și Mauro.

Prezentatoarea Gaby Crassus suferă cumplit, după pierderea soțului său Rodrigo Mejía.

Instagram

Gaby Crassus și-a luat un ultim rămas-bun de la cel care i-a fost soț timp de 12 ani. La o masă în compania celor dragi, femeia nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Frumoasa prezentatoare TV suferă cumplit după moartea prematură a persoanei iubite.

Gazda emisiunii „Al Extremo” a dat un interviu exclusiv pentru emisiunea Ventaneando, difuzată de TV Azteca. Deși este încă extrem de sensibilă și vizibil îndurerată, vedeta rămasă văduvă a acceptat să reapară în fața camerelor de luat vederi.

„Rodrigo, era un bărbat pe care toată lumea îl iubea, era un om foarte drag tuturor.”, a declarat ea.

Gaby Crassus, dezvăluiri despre moartea soțului ei

În urmă cu doar trei luni, Gaby Crassus și-a pierdut mama, iar acum lovitura grea a luat-o total pe nepregătite.

„S-au împlinit trei luni, pe 10 februarie, de când mama a plecat dintre noi, iar pe 11 a murit Rodrigo. Este foarte greu, foarte greu. Numai Dumnezeu stie!", a dezvăluit prezentatoarea.

Cel mai greu îi este acum să le explice micuților săi că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Copiii își dau seama că s-a întâmplat ceva rău. Mauro are încă o vârstă mult prea fragedă pentru a putea înțelege tragedia.

În același timp, Matias este în stare de șoc. Băiețelul cel mare al fostului cuplu, în vârstă de 6 ani, avea o relație foarte apropiată cu tăticul său.

„Matías, care are 6 ani și care era foarte apropiat de tatăl său, spuneau mereu că sunt foarte asemănători. (...) I-am spus lui Matías. Știu că Rodrigo nu mă va abandona, îmi va da puterea și tăria de a-i crește pe acești copii, de a-i face bărbați buni.”, a povestit Gaby Crassus.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Gaby Crassus (@gabycrassus)

Rodrigo Mejía a murit din cauză de COVID-19

Gaby Crassus a profitat de ocazia interviului pentru a clarifica adevărata cauză a morții lui Mejía. În presa internațională s-ar fi zvonit că actorul ar fi avut probleme cu depresia. Se pare că singura cauză care i-a adus decesul a fost nemilosul virus:

„Singurul lucru care i s-a întâmplat lui Rodrigo este că a murit din cauza consecințelor pe care i le-a lăsat COVID-19. L-a învins coronavirusul. I-au fost afectați foarte mult plămânii, iar pneumonia pe care a dezvoltat-o a fost una complicată.”

Cu o mare durere în suflet, ea și-a amintit și ultimele momente petrecute alături de sufletul său pereche.

„Nu l-am mai văzut conștient pentru că era intubat, pentru că plămânii îi erau foarte deteriorați. Dar am fost lângă el, l-am îmbrățișat, l-am ținut de mână.”, a rememorat vedeta, citată de TvYNovelas.

La rândul său, Salvador Mejía, cumnatul lui Gaby, a împărtășit:

„Această pandemie a lovit familia noastră în partea cea mai sensibilă. În câteva zile i-am pierdut pe tatăl meu, Don Salvador Mejía Contreras, și pe fratele meu mai mic. Am pierdut părinți, am pierdut copii, bunici și suntem extrem de afectați de acest lucru.”

Actorul a murit vineri, 12 februarie, din cauza consecințelor lăsate de COVID-19, boală împotriva căreia a luptat în ultimele zile. El fusese internat într-un spital Mérida, Yucatán, acolo unde locuia alături de familie.

Cuplul ar fi aniversat, anul acesta, 12 ani de căsnicie. Din numeroasele lor fotografii, postate pe rețelele de socializare de-a lungul timpului, fanii au putut vedea că au avut o relație frumoasă, plină de iubire.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Gaby Crassus (@gabycrassus)

Citește și:
În articolul

Gaby Crassus, dezvăluiri despre moartea soțului ei, Rodrigo Mejía

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp