Happy People
Giovanna Antonelli publică dansul celebru din Clona. Imaginile care trezesc cele mai adânci amintiri

Publicat pe 04.09.2023 la 19:55. Actualizat pe 04.09.2023 la 20:24

Giovanna Antonelli, celebra actriță Jade, din serialul de succes Clona, a reiterat momentul care a făcut-o celebră în întreaga lume. Jade impesiona cu formele spectauloase și cu dansurile sale care cucereau pe oricine | VIDEO. Îți mai amintești?

Giovanna Antonelli

Gettyimages.com

Giovanna Antonelli se numără printre celebritățile care au lăsat o amprentă uriașă în industria filmului. Ea s-a făcut remarcată încă de când era doar o tânără, atunci când a primit rolul lui Jade, din seria Clona. Acesta impresiona pe atunci în costumele arăbești de un verde smarald hipnotic.

Nici în prezent, însă, nu s-au schimbat lucrurile și impreisonează cu fiecare apariție, însă a ținut să reamintească publicului cel mai important moment al carierei sale.

Jade, în Clona, danusl celebru | VIDEO. Giovanna Antonelli publică din nou imaginile care i-au adus ascensiunea mondială

Jade, din Clona, așa au cunoscut-o oamenii pe Giovanna, în plină tinerețe, punând cărămidă peste cărămidă pe drumul său în lumea actoriei. Astăzi, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, are o familie unită, trei copii și un soț care îi este alături pe drumul vieții.

Giovanna Antonelli este o inspirație pentru comunitățile de pretutindeni, care o urmăresc și îi savurează filmele.

View this post on Instagram

A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli)

În articolul

Giovanna Antonelli publică dansul celebru din Clona. Imaginile care trezesc cele mai adânci amintiri

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp