Happy People
Gokhan Alkan, actorul din serialul "Inimă rănită" a vorbit despre provocările noului său rol din serialul în care urmează să joace

Publicat pe 08.10.2024 la 09:02. Actualizat pe 08.10.2024 la 10:44

Celebrul actor Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită” a vorbit deschis despre dragostea lui pentru actorie și cum reușește să se transpună în pielea personajelor.

Gorkan Alkan

Gökhan va interpreta rolul lui Karan din noul serial numit “Bogați și săraci” și a vorbit într-un interviu recent despre cum și-a construit personajul.

În serial, Karan se îndrăgostește de Aysel, rol interpretat de frumoasa actriță Damla Colbay. El a povestit că, inițial cele două personaje pe care el și Damla le interpretează nu își recunosc emoțiile pe care le simt unui față de celălalt.

Gökhan Alkan, despre rolul său din serialul “Bogați și săraci”

“Faptul că am văzut mai întâi care e povestea general a serialului și scenariul, dar și felul în care au fost create personajele chiar ne face să fim nerăbdători”, a povestit Gökhan.

Citește și:

Ce îi place cel mai mult actorului este faptul că personajul său e atât de real și îi vine atât de ușor să empatizeze cu el încât nu are cum să nu se transpună în pielea lui foarte ușor.

Gökhan Alkan a povestit în noul său interviu mai mult despre personajul Karan pentru a se asigura că telespectatorii îl vor înțelege și îl vor place din prima atunci când vor urmări serialul.

“Mi-a plăcut inteligența lui Karan, stilul său, claritatea și felul în care se exprimă. Oportunitatea de a experimenta suișurile și coborâșurile pe care el le trăiește vor face publicul să empatizeze cu personajul și îl vor face să fie foarte plăcut datorită experiențelor pe care le va trăi”, a mai adăugat Gökhan.

Experiențele care îl încearcă pe Karan îl fac să devieze de la drumul său pentru a se regăsi, pentru a lupta și pentru a reuși să depășească momentele dificile. Actorul nu a vrut, însă, să dezvăluie prea multe detalii pentru a se asigura că păstrează în continuare și câteva elemente de mister care să îi facă să fie curioși să îi afle povestea.

Citește și:

Telespectatorii vor vedea că principalul scop este acela de a se răzbuna. De asemenea, Karan se va apăra, având ca principale arme calmitatea și inteligența lui.

Atunci când actorul Gökhan Alkan a fost întrebat în timpul interviului dacă ideea lui de ce înseamnă iubire coincide cu ce înseamnă pentru Karan iubirea, Gökhan a răspuns că el și personajul său cred amândoi cu tărie că iubirea e un concept care nu ține cont de timp, planuri sau program.

El a mai vorbit și despre cuplul Aysel – Karan, spunând că ei sunt exact ca Bonnie și Clyde, având dorințe puternice, iar incertitudinile poveștii lor de dragoste face pe toată lumea să fie curioasă de dinamica dintre ei.

Gökhan Alkan a ma mărturisit că îi place foarte mult să scrie și să citească poezie, iar pasiunea aceasta a lui îl ajută în actorie. Actorul a recunoscut că e un romantic incurabil și în viața lui reală.

Citește și:
În articolul

Gokhan Alkan, actorul din serialul "Inimă rănită" a vorbit despre provocările noului său rol din serialul în care urmează să joace

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp