Happy People
Gözde Kansu din Golden Boy - Dragoste rebelă: “Serialele TV turcești sunt o contribuție grozavă la promovarea țării”

Publicat pe 18.10.2024 la 11:35. Actualizat pe 18.10.2024 la 12:21

Vedeta din Golden Boy - Dragoste rebelă a vorbit într-un interviu recent despre contribuția pe care o au serialele turcești în promovarea țării sale.

Gözde Kansu din Golden Boy - Dragoste rebelă: “Serialele TV turcești sunt o contribuție grozavă la promovarea țării”

Happy Channel

Gözde Kansu a studiat teatru la una dintre prestigioasele facultăți din Turcia și s-a pregătit astfel încât să ajungă o actriță recunoscută pretutindeni. Și-a îndeplinit visul, asta pentru că joacă în Golden Boy – Dragoste rebelă, serial transmis în lumea întreagă. Vedeta a vorbit recent într-un interviu despre importanța pe care serialele TV din țara natală aduc o contribuție majoră la creșterea numărului de vizitatori.

Gözde Kansu: “Serialele TV turcești sunt o contribuție grozavă la promovarea țării”

Două dintre vedetele serialului Golden Boy – Dragoste rebelă au participat în cadrul unui eveniment important de turism, acolo unde au ținut să vorbească despre importanța serialelor turcești în lume și cum acestea reușesc să aducă tot mai mulți vizitatori pe malul Bosforului. Este vorba despre Gözde Kansu și Gülçin Santırcıoğlu care joacă roluri complet diferite în serialul de succes, arată snobmagazin.com.

View this post on Instagram

A post shared by Gozde Kansu (@gozdekansu)

"Contribution of the Cinema and TV Series Industry to Tourism" a fost evenimentul care le-a făcut pe cele două vedete să-și spună părerea în acest sens. Îmbrăcată într-un costum deschis la culoare și cu un tricou mulat, Gözde Kansu a pășit pe covorul roșu și s-a lăsat fotografiată cu zâmbetul pe buze.

“Acest interes mă face să fiu fericită și mă motivează. Să văd zâmbetele de pe chipurile oamenilor este extrem de prețios pentru mine.”, a spus vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă. A mărturisit că atunci când a fost nevoită să călătorească la Londra sau Paris a fost recunoscută datorită rolului pe care îl interpretează pe micile ecrane în serialul de succes.

Citește și:

“Oamenii m-au recunoscut în Londra și am primit aceeași atenție și la Paris. Serialele TV turcești aduc în fața tuturor frumusețile naturale ale țării și bogăția culturală.”, a spus aceasta în continuarea interviului. A oferit un exemplu concret în ceea ce privește studiourile mari din lume și a făcut o simplă comparație.

“Crearea unor platouri de filmare uriașe ca Universal Studios de la Hollywood oferă oportunități incredibile pentru dezvoltare industriei, dar și pentru turism.”, a continuat vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Gözde Kansu din Golden Boy - Dragoste rebelă este pasionată de yoga

Vedeta se pregătește intens de fiecare dată când este nevoită să urce pe scenă și să-și interpreteze rolul. Astfel, nu uită de ritualurile zilnice pe care le practică acasă ori de câte ori are ocazia.

“Sunt foarte fericită să intru într-o nouă etapă a vieții mele, una care este bună pentru trupul și sufletul meu.”, a spus aceasta. A vorbit de asemenea despre relația cu Emre Altuğ.

Citește și:

Cei doi au legat o frumoasă relație de prietenie pe platourile de filmare. Cu toate acestea, zvonurile ce au aprins o posibilă relație nu au putut să nu apară. De această dată, a fost Gözde Kansu cea surprinsă pe străzile din Turcia și astfel a răspuns mai multor întrebări legate de viața sa personală.

“Nu, nu suntem iubiți. Emre este un prieten pe care îl iubesc foarte mult. Am râs când am citit asta și am zis că arătăm foarte bine ca soț și soție.”, a povestit vedeta în fața reporterilor. Născută pe 23 august 1980 în Turcia, este o actriță de succes.

În articolul

Gözde Kansu din Golden Boy - Dragoste rebelă: “Serialele TV turcești sunt o contribuție grozavă la promovarea țării”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp