Happy People
Grație succesului pe care l-a înregistrat la Cannes, Merve Dizdar a reușit să o detroneze pe faimoasa Demet Özdemir în cel mai recent top. Cum arată cifrele

Publicat pe 05.06.2023 la 11:39. Actualizat pe 05.06.2023 la 12:28

Cu toate că Demet Özdemir a reușit să impresioneze cu cel mai nou rol în serialul “Numele meu este Farah”, faptul că Merve Dizdar a câștigat un premiu în cadrul Festivalului de film de la Cannes a schimbat complet lucrurile în cel mai recent top.

Merve Dizdar a reușit să o detroneze pe faimoasa Demet Özdemir în cel mai recent top

Getty Images/ Profimedia Images

Demet Özdemir a reușit să impresioneze fără doar și poate cu rolul din Numele meu este Farah. O revenire spectaculoasă a vedetei pe micile ecrane. A reușit să formeze un cuplu excelent cu Engin Akyürek, fiind printre cei mai apreciați actori în prezent. Suportul pe care cei doi l-au primit în mediul online nu a putut fi trecut cu vederea.

Merve Dizdar a reușit să o detroneze pe faimoasa Demet Özdemir în cel mai recent top

În lista realizată de cei de la AdbaTV, Demet Özdemir a reușit să se mențină în ultimele săptămâni pe primul loc la categoria “cea mai populară actriță”. Cu toate acestea, lucrurile au început să se schimbe în săptămâna 23 – 29 mai, atunci când Merve Dizdar a câștigat premiu pentru cea mai bună actriță în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

View this post on Instagram

A post shared by Merve Dizdar (@mervedizdar)

A fost o surpriză uriașă pentru toată lumea, iar cifrele din social media s-au schimbat imediat. Cu un punctaj de 65.500, Merve Dizdar se află acum pe primul loc în topurile preferințelor fanilor. În ceea ce o privește pe Demet Özdemir, aceasta are 43.400, fiind pe locul doi. Astfel, postările despre Merve Dizdar au început și ele să se înmulțească pe rețelele sociale.

Citește și:

Acum mai rămâne de văzut ce vor face Sıla Türkoğlu, Afra Saraçoğlu și Su Burcu Yazgı Coşkun în topul de săptămâna viitoare. Demet Özdemir a finalizat proiectul Numele meu este Farah ceea ce cu siguranță îi va afecta poziționarea în topurile ce vor urma. Se știe totuși că nu ea a fost cea care trebuia să împartă platourile de filmare cu Engin Akyürek.

Aslı Enver este actrița ce s-a retras din cadrul proiectului, odată ce a aflat că va deveni mămică. Cu toate acestea, surpriza plăcută realizată de faimoasa Demet Özdemir a reușit să provoace entuziasm.

Cine este Merve Dizdar, actrița din Turcia care a câștigat un premiu la Cannes

Merve Dizdar este prima actriță din Turcia care a reușit să câștige un premiu în cadrul Festivalului Internațional de film de la Cannes. Cu toate acestea, în țara sa natală a iscat o adevărată furtună după ce a oferit discursul în fața tuturor.

Fanii săi s-au împărțit astfel în două tabere de atunci. Născută pe 25 iunie 1986, a fost căsătorită cu Gürhan Altundaşar între 2018 și 2021. Este absolventă a Çanakkale Onsekiz Mart University, departamentul de actorie. Și-a început cariera în cadrul Semaver Company și a continuat în cadrul Craft Theatre.

Citește și:

Debutul cinematografic a avut loc în anul 2011 în “Zgomot în noapte” ( Bir Ses Böler Geceyi ) alături de Cem Davran. Au urmat proiecte profesionale ce s-au întins pe parcursul anilor, până în prezent. Premiul de la Cannes s-a adăugat astfel în palmaresul vedetei din Turcia, dată fiind participarea sa în cadrul About Dry Grasses.

Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată fără machiaj pe chip, naturală, fiind o apariție la fel de inedită.

În articolul

Grație succesului pe care l-a înregistrat la Cannes, Merve Dizdar a reușit să o detroneze pe faimoasa Demet Özdemir în cel mai recent top. Cum arată cifrele

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp