Happy People
Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a îmbrăcat o fustă scurtă și s-a lăsat fotografiată așa. Cum arată

Publicat pe 18.03.2022 la 13:06. Actualizat pe 18.03.2022 la 14:26

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a îmbrăcat o rochie scurtă și s-a lăsat fotografiată așa. Cum a apărut vedeta în mediul online și ce au declarat internauții.

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului”, în cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul. 9 oct. 2013

Getty Images

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a îmbrăcat o rochie scurtă și s-a lăsat fotografiată așa. Vedeta și-a obișnuit fanii cu apariții inedite în mediul online, acolo unde de cele mai multe ori a fost văzută în ipostaze inedite.

Este una dintre cele mai apreciate vedete la momentul actual și reușește de fiecare dată să-și surprindă fanii atât cu proiecte inedite, cât și cu momente personale din vacanțe.

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a îmbrăcat o rochie scurtă și s-a lăsat fotografiată așa

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” și-a surprins și de această dată fanii cu cea mai recentă postare din mediul online. Cu ocazia unei ședințe foto inedite, vedeta a îmbrăcat o fustă scurtă și s-a lăsat fotografiată așa. Astfel, cei care o îndrăgesc au putut să-i observe îndeaproape trupul tras prin inel.

A uimit o lume întreagă cu rolul său din “Flăcările destinului” și a continuat să fie o prezență constantă în mediul online, acolo unde se prezintă în cele mai inedite ipostaze. Cu toate că este de ceva timp este într-o relație serioasă, actrița continuă să fie discretă cu viața sa personală. Dacă pozele din vacanțe nu lipsesc niciodată de pe pagina sa de socializare, iată că vedeta nu îndrăznește să le arate fanilor decât bucăți din lumea sa.

View this post on Instagram

A post shared by Hazar Ergüçlü (@hazarerguclu)

De aceea, cele mai multe declarații ale sale în legătură cu relația de iubire au fost făcute în doar câteva dintre interviurile oferite. Hazar Ergüçlü și Onur Ünlü formează un cuplu solid de ceva vreme, iar actrița a specificat faptul că și-ar dori în viitor să devină mămică pentru prima oară. Cu toate că diferența de vârstă dintre cei doi a fost întotdeauna pusă sub semnul întrebării, îndrăgostiții și-au continuat relația de iubire și au oferit explicații doar atunci când au simțit că este cazul.

Citește și:

“Nu pot spune că ideea unei căsnicii este departe. Am vorbit cu Onur despre asta. Îmi doresc să devină mămică.”, a declarat Hazar Ergüçlü, conform Seriesturkish.com.

Cine este Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului”, actrița care o interpretează pe Çiçek Görgülü

Hazar Ergüçlü s-a născut pe 1 ianuarie 1992 și a jucat de-a lungul timpului în producții care au reușit să îi aducă notorietatea mult visată. De asemenea, a câștigat mai multe premii oferite în cadrul festivalurilor de profil.

Hazar Ergüçlü este Çiçek în “Flăcările Destinului”, o fată naivă care trăiește o viață monotonă alături de prietena ei, Rüya. Aceasta se îndrăgostește de șoferul prietenei ei și de acolo până la o acțiune complet ieșită din comun, va fi doar un pas. Intrigi, iubire neîmpărtășite și tot mai multe momente tragice sunt ingredientele cu care serialul a venit pe piață.

Citește și:

Cu toate că a devenit cunoscută în lumea întreagă, Hazar Ergüçlü nu uită de momentele prețioase petrecute alături de cei dragi. Actrița și-a obișnuit fanii cu fotografii inedite alături de familie. Una dintre imaginile preferate de internauți este aceea în care vedeta se află alături de bunica ei, una dintre cele mai dragi persoane. Cu peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, Hazar Ergüçlü reușește de fiecare dată să se reinventeze.

În articolul

Hazar Ergüçlü din “Flăcările destinului” a îmbrăcat o fustă scurtă și s-a lăsat fotografiată așa. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp