Happy People
Hazar Ergüçlü din Flăcările Destinului apare pe coperta unei reviste celebre. Vezi ce ținută a îmbrăcat vedeta

Publicat pe 20.09.2024 la 12:41. Actualizat pe 20.09.2024 la 14:26

Hazar Ergüçlü a revenit în atenția fanilor pe coperta unei reviste din Turcia. Vedeta a vorbit despre moartea tatălui său și planurile personale.

Hazar Ergüçlü din Flăcările Destinului apare pe coperta unei reviste celebre

Instagram

Hazar Ergüçlü este fără îndoială o actriță care a reușit să ajungă la inimile fanilor datorită rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. În țara noastră am putut să o urmărim pe Happy Channel în serialul Flăcările destinului, acolo unde a fost Cicek.

Hazar Ergüçlü din Flăcările Destinului apare pe coperta unei reviste celebre

După ce și-a petrecut vacanța de vară alături de noul său partener, vedeta a revenit în atenția fanilor cu proiecte profesionale. Printre acestea s-a numărat și sesiunea foto în care a fost implicată. A apărut astfel pe coperta unei reviste celebre și a oferit un interviu.

View this post on Instagram

A post shared by Cosmopolitan Türkiye (@cosmopolitanturkiye)

“Hazar Ergüçlü este o persoană îndeajuns de naturală încât să-i spună bunicii sale în timpul interviului “Bunico, sunt într-un interviu, o să vin, o să vin”, și care caută să fie puternică din punct de vedere spiritual. Hazar vorbește despre pierderea tatălui său, schimbare, teatru și serialul Pearl Grains cu mult realism.”, se arată în prezentarea pe care revista o face pentru vedetă.

Citește și:

Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizată în vacanță, momente pe care vedeta le-a petrecut împreună cu cei dragi.

“Hazar, ești completă”, “Te iubesc atât de mult”, “Draga mea”, “Ceea ce te face fericită este că te-ai deschis în fața publicului”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Deși a ținut să-și continuie cariera în roluri din seriale, iată că a primit oferte și pentru a urca pe scenele teatrelor din Turcia. Joacă în piesa 'Timsah Ateşi', alături de actori precum Funda Eryiğit, Okan Demirok și Hidayet Erdinç, arată bursaport.com. Născută pe 1 ianuarie 1993, aceasta are la activ mai multe proiecte de succes. Printre acestea se numără Kuzey Güney în 2011, dar și The Protector în 2018.

Hazar Ergüçlü a format un cuplu cu Onur Ünlü

Unul dintre cele mai controversate cupluri s-au despărțit. Cu toate acestea, cei doi au avut doar lucruri frumoase de spus unul despre celălalt, în ciuda situației. Mulți credeau să se vor căsători, însă deznodământul a fost altul.

Atât regizorul cât și actrița și-au continuat viața profesională. În ceea ce-l privește pe Onur Ünlü, acesta a creat un film acolo unde l-a dorit pe Kerem Bürsin în rol principal. Este vorba despre proiectul Son of a rich.

Citește și:

Pentru cei mai recent proiect profesional al faimoasei Hazar Ergüçlü, regizorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere. La scurtă vreme după despărțire, vedeta din Flăcările Destinului a punctat cum s-au organizat în ceea ce privește viața sa privată.

“Onur s-a mutat într-o altă casă după despărțire. Eu am rămas aici. Poate că e greu și să pleci și să rămâi. Fiecare sfârșit de relație este dificil. Onur îmi este încă un prieten foarte apropiat. Ce putem face? Să fim nervoși unul pe celălalt? Îl iubesc foarte mult pe Onur. Sper ca totul să fie foarte bine pentru el.”, a transmis actrița din Flăcările Destinului.

În articolul

Hazar Ergüçlü din Flăcările Destinului apare pe coperta unei reviste celebre. Vezi ce ținută a îmbrăcat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp