Alegerea vestimentară a faimoasei Hazar Ergüçlü a ridicat semne de întrebare. Ce a decis vedeta să poarte de această dată

Publicat pe 28.06.2024 la 14:36 Actualizat pe 28.06.2024 la 15:10

Hazar Ergüçlü a ales să se îmbrace într-o ținută care a ridicat încă o dată semne de întrebare. Vedeta a fost de mai multe ori pe paginile publicațiilor de scandal.

actriță pe platourile de filmare

Alegerea vestimentară a faimoasei Hazar Ergüçlü a ridicat semne de întrebare

Instagram

Ultima ținută pe care Hazar Ergüçlü a prezentat-o fanilor din mediul online a reușit să stârnească mai multe semne de întrebare. A optat pentru o rochie leopard, iar accesoriile nu au dispărut.

Alegerea vestimentară a faimoasei Hazar Ergüçlü a ridicat semne de întrebare

Cel mai recent proiect profesional al său, İnci Taneleri, a reușit să fie pe buzele tuturor fanilor din Turcia în această perioadă. Dansul pe care l-a interpretat pe micile ecrane a furat privirile. În mediul online vedeta are peste 3 milioane de prieteni virtuali, acolo unde a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță, acolo unde a ales să petreacă timp de calitate cu partenerul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Salutări din Argentina”, “Dilber este peste tot”, “Sper să-ți continui vacanța”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Cei mai mulți au făcut referire la cel mai recent personaj pe care vedeta îl interpretează pe micile ecrane. Este vorba despre “Dilber”. Este o dansatoare într-un club de noapte, astfel că judecățile fanilor nu au întârziat să apară.

Actorii care fac parte din distribuția serialului İnci Taneleri au luat o vacanță binemeritată. De altfel, actrița Hazar Ergüçlü a filmat și pentru lungmetrajul Mutter, acolo unde joacă de asemenea rolul de protagonistă. Subiectul este încă ținut secret, însă filmul este regizat de Alphan Eşeli.

Citește și: Hazar Ergüçlü iubește din nou. Vedeta din Flăcările Destinului și-a surprins fanii cu fotografii emoționante alături de partener

Fantezie, thriller și dramă, aceasta se pot aștepta la de la noul film al actriței Hazar Ergüçlü. Ideea principală a filmului este așteptată în curând de către fani. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Güven Kıraç, Ulvi Kahyaoğlu, Erdeniz Kurucan, Cansu Fırıncı, İncinur Daşdemir, Cem Baza, Bertan Dirikolu și Eylül Dursun.

La începutul anului 2024, actrița a oferit mai multe declarații legate de felul în care își gestionează relațiile de iubire. În prezent formează un cuplu.

Confesiuni despre iubire de la Hazar Ergüçlü

Faimoasa vedetă a reușit să apară încă o dată pe primele pagini ale publicațiilor grației rolului din İnci Taneleri. Recent, aceasta și-a încheiat 5 ani de relație alături de Onur Ünlü. A menționat că această decizie a fost luată pentru că nu mai există niciun fel de dinamică în felul lor de a trăi.

Ulterior, s-a iubit cu Kutay Soyocak, dar relația lor a avut o durată scurtă de viață. Cele mai recente imagini de pe rețelele sociale arată că vedeta se iubește în prezent cu un Dj recunoscut.

Citește și: Hazar Ergüçlü se bucură de vacanță, dar evaluează proiecte profesionale pentru un nou sezon. Ce a declarat în cel mai recent interviu

“Am un fel de a fi care mă sabotează. De aceea aleg oamenii greșiți, dar sunt totuși norocoasă pentru că acest lucru coincide cu timpul meu liber. Nu există spațiu pentru nimeni și nimic care să interfereze cu pacea mea.”, a menționat vedeta. În ceea ce privește rolul din İnci Taneleri, aceasta a făcut recent declarații emoționante în acest sens.

“Știam că ceva realizat de İnci Taneleri va fi un succes. Dar să trăiesc asta a fost altceva.”, a punctat vedeta. Născută pe 1 ianuarie 1993, aceasta a jucat în producții precum Sakli în 2021, Kuzey Guney între 2011 și 2013.

În articolul

Alegerea vestimentară a faimoasei Hazar Ergüçlü a ridicat semne de întrebare. Ce a decis vedeta să poarte de această dată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 iulie 2024. Gemenii trec printr-o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate la Evaluarea Naţională 2024. Edu.ro a publicat notele
a1.ro
Moment jenant pentru o cântăreață celebră. A fost dată afară din benzinărie din cauza ținutei sale
HelloTaste.ro
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
Catine
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
useit.ro
Insula europeană care a devenit „zonă fără telefoane”. De ce nu sunt permise smartphone-urile acolo
as.ro
Venită în România pentru a-şi vizita tatăl falit, aflat în azil, Irina Columbeanu a luat masa cu un celebru milionar român!
MediCOOL
Efectele mersului pe bicicletă asupra sănătății. De ce acest sport aduce mai multe beneficii
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
DeParinti
Țara în care bunicii pot fi plătiți pentru a avea grijă de nepoți. Legea a intrat în vigoare pe 1 iulie 2024
MediCOOL
Vitamine și minerale de evitat după vârsta de 50 de ani. Ce efecte adverse pot avea
HelloTaste
Limonadă cu zmeură. Rețetă de băutură răcoritoare, foarte aromată
x