Happy People
Imagine rară cu Aras Bulut İynemli în copilărie. Cum arăta în trecut actorul

Publicat pe 23.04.2021 la 11:45. Actualizat pe 24.10.2021 la 18:27

Imagine rară din copilărie cu frumosul Aras Bulut İynemli. Cum arată acum celebrul actor care a cucerit inimile milioanelor de femei din întreaga lume.

Aras Bulut Iynemli, actorul care a emoționat întreaga lume prin rolul lui din „Miracolul în celula 7, în copilărie.

Aras Bulut Iynemli s-a născut pe data de 25 august 1990, în orașul Instambul, Turcia. Numele său de naștere este Aras Bulut Iynemli și are în prezent 30 de ani. Aras Bulut Iynemli este un actor de origine turcă. Acesta are un frate mai mare, actor la rândul lui, pe nume Orçun Ynemli și o soră mai mare YeIm Ynemli, gazdă de televiziune, potrivit datingcelebs.

View this post on Instagram

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut)

Cariera lui Aras a fost promițătoare încă de la început, când a fost distribuit într-o emisune TV foarte populară intitulată „Arka Sokaklar” (Străzile din spate).

Aras Bulut Iynemli a dat cu adevărat lovitura când a fost distribuit în rolul principal în „Miracolul în celula 7” în anul 2019. Producția este un remake care a înlăcrimat și emoționat o lume întreaga. Filmul urmărește povestea unui tată cu dizabilități intelectuale trebuie să-și dovedească nevinovăția după ce este despărțit de fiica lui și încarcerat pentru uciderea copilei unui comandant.

Cum arăta Aras Bulut İynemli în copilărie

Pe lângă talentul actoricesc incontestabil, aspectul fizic a fost, de asemenea, un atuu pentru Aras Bulut.

Actorul a pus pe jar inimile milioanelor de femei din întreaga lume prin zâmbetul lui, carismă și ochii verzi.

View this post on Instagram

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut)

Aras Bulut İynemli era la fel de zâmbitor și fermecător în copilărie. Imaginea de pe rețelele de socializare care atestă acest lucru.

Fanii frumosului actor au fost mai mult decât entuziasmați să facă cunoștință cu micuțul Aras, de pe vremea când celebritatea nu era decât un vis naiv.

Reacțiile nu au întârziat să apară la fotografia din copilărie a artistului. Urmăritorii acestuia nu s-au sfiit din a-l complimenta pe Aras.

Încă din copilărie, marea dragoste a lui Aras a fost întotdeauna actoria, motiv pentru care actorul nu a fost căsătorit până acum. Pasiunea pentru domeniul artelor i-a adus lui Aras Bulut İynemli două premii în anul 2011: Antalya Television și TelevizyonDizisi.com pentru rolul său secundar ca Mete Akarsu în serialul de televiziune As Time Goes By.

View this post on Instagram

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut)

În articolul

Imagine rară cu Aras Bulut İynemli în copilărie. Cum arăta în trecut actorul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp