Happy People
Irán Castillo a postat o fotografie emoționantă alături de fiica cea mare. Vedeta este mămică a doi copii

Publicat pe 19.12.2022 la 15:03. Actualizat pe 19.12.2022 la 15:35

Irán Castillo a postat o fotografie emoționantă alături de fiica cea mare. Vedeta este mămică a doi copii.

Irán Castillo a postat o fotografie emoționantă alături de fiica cea mare

Profimedia Images

Irán Castillo este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Mexic, protagonista telenovelelor ce au schimbate viețile fanilor de-a lungul timpului. Acum este mămică a doi copii și se bucură de o viață liniștită de familie.

Irán Castillo a postat o fotografie emoționantă alături de fiica cea mare

Deși se află în prim proces de alăptare, Iran Castillo a luat decizia recentă de a participa în cadrul unui show televizat. Cei care o îndrăgesc au rămas de-a dreptul surprinși atunci când au văzut figura vedetei în spatele măștii. Aceasta s-a arătat fericită pentru experiența trăită.

View this post on Instagram

A post shared by Iran Castillo (@castillo.iran)

“Nu știți ce fericită am fost în cadrul acestui show, m-am distrat ca o copilă. A fost totul foarte diferit, dar m-am distrat ca o fetiță mică.”, a descris vedeta din S.O.S me estoy enamorando. Aceasta le-a mulțumit producătorilor emisiunii, dat fiind faptul că au existat mai multe complicații pe parcurs.

Citește și:

“Adevărul e că vreau să mulțumesc întregii echipe pentru răbdare, a trebuit să și alăptez. Nu mi-am imaginat că o să fac asta acum, dar am făcut-o.”, a spus vedeta. Chiar dacă s-a văzut eliminată, vedeta a mărturisit că s-a simțit de-a dreptul fericită pentru participare.

“Nu știți ce mulțumită sunt. Mă simt foarte fericită că am ajuns până aici și am ajuns destul de departe.”, a spus. Printre indicii s-a numărat referința pentru opera “El mago de Oz”, acolo unde a fost protagonistă în 2010, dar și cărțile ce reprezintă “soarele” și “luna”. Acestea făceau trimitere la telenovela “Sonadoras”, producție din care a făcut parte de asemenea. Este cântăreață, actriță și mamă în același timp. Are o fiică Irka Castillo în vârstă de 11 ani și un fiu pe nume Demian, ce s-a născut în luna februarie. Vedeta a postat recent o fotografie în care apare alături de cea mică. Are peste 900 de mii de fani pe pagina personală de Instagram.

Cum s-a pregătit Iran Castillo pentru personajul “Geisha”

Iran Castillo i-a surprins pe toți cu cel mai recent proiect profesional. Deși a devenit mămică în luna februarie, a simțit nevoia să revină în atenția fanilor cu un “rol” inedit de această dată.

“Am încercat să-mi creez condiție înainte. Am încercat să dansez, să ridic greutăți. Demian a fost de mare ajutor. Îmi luam bebelușul în brațe și dansam.”, a dezvăluit actrița din Mexic. Deși a știut că va fi o provocare frumoasă, Iran Castillo a întâlnit și diferite obstacole pe drum.

Citește și:

“Eu aveam chef să intru în acest concurs de multă vreme și când am avut ocazia am zis că e ceva incredibil. Dar când am îmbrăcat costumul nu puteam să respir. Capul îl simțeam foarte mare, dar puțin câte puțin m-am adaptat și apoi nu mi s-a mai părut că era atât de greu.”, a declarat. Aceasta subliniază faptul că bebelușul de 9 luni cere foarte multă atenție, iar această experiență a trăit-o cu nenumărate emoții pozitive.

“Au fost câteva zile mai complicate pentru că am un bebeluș de 9 luni care cerea atenție și toate cele. Dar au fost persoane care m-au ajutat.”, a spus.

În articolul

Irán Castillo a postat o fotografie emoționantă alături de fiica cea mare. Vedeta este mămică a doi copii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp