Giovanna Antonelli surprinde într-un body negru mulat, pe tocuri amețitor de înalte. Actrița s-a arcuit cât putut pentru o imagine de senzație

Publicat pe 16.12.2022 la 23:21 Actualizat pe 16.12.2022 la 23:29

Giovanna Antonelli este o actriță de origine braziliană cunoscută pentru rolurile sale din serialele și filmele celebre. Recent, ea a pozat într-un body negru mulat, pe tocuri amețitor de înalte.

Jade din Clona, Giovanna Antonelli

TV Happy

Giovanna Antonelli a știut să atragă atenția de fiecare dată! În ultima fotografie ea a s-a arcuit cât a putut pentru a obține o imagine de senzație, arătându-și formele perfecte într-un mod atrăgător.

Giovanna Antonelli surprinde cu ultima sa apariție în body

Cu siguranță, această poză a fost una dintre cele mai îndrăznețe pe care Giovanna Antonelli le-a publicat până acum, dar asta nu a împiedicat-o să primească multe aprecieri din partea fanilor săi. Ei au fost încântați de frumusețea ei naturală și de atitudinea senzuală pe care a afișat-o în imagine.

În cele din urmă, Giovanna Antonelli a reușit să atragă atenția prin apariția să, arătându-și formele perfecte într-un mod spectaculos și atrăgând aprecieri din partea fanilor săi. Ea rămâne un model de frumusețe și senzualitate pentru multe femei din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Giovanna Antonelli s-a afișat în fața comunității sale fără niciun pic de machiaj pe față. Adevărul despre chipul celei mai admirate actrițe a anilor 2000

Giovanna Antonelli a jucat în diverse producții de succes, câștigând aprecierea specialiștilor din industrie și a publicului.

În afară de carieră să de actrița, Antonelli s-a remarcat și că model, apărând în campanii publicitare pentru diverse branduri. Ea este de asemenea cunoscută pentru frumusețea sa naturală și stilul sau atrăgător, care o fac să iasă în evidență în orice ținută poartă.

Giovanna Antonelli rămâne un model de urmat pentru multe tinere care vor să urmeze o carieră în industria de entertainment. Ea a dovedit că este o persoană talentată, frumoasă și puternică, care a reușit să se impună în lumea dificilă a showbiz-ului și a flmului prin muncă și determinare.

Citește și: Giovanna Antonelli, “manifest” pentru libertate. Vedeta și-a descoperit trupul în toată splendoarea: “Liberă”

În articolul

Giovanna Antonelli surprinde într-un body negru mulat, pe tocuri amețitor de înalte. Actrița s-a arcuit cât putut pentru o imagine de senzație

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x