Happy People
Itatí Cantoral s-a căsătorit cu Eduardo Santamarina atunci când era iubita lui Cristian Castro. Ce s-a întâmplat acum 25 de ani în viața amoroasă a vedetei

Publicat pe 30.07.2024 la 16:00. Actualizat pe 30.07.2024 la 15:31

Actrița urma să se căsătorească cu Cristian Castro în 1999, atunci când acesta i-a propus să devină soția lui. Eduardo Santamarina i-a luat-o înainte și astfel lucrurile s-au aranjat așa cum știu toți fanii.

Itatí Cantoral s-a căsătorit cu Eduardo Santamarina atunci când era iubita lui Cristian Castro

Instagram

Vedeta a povestit într-un interviu recent faptul că era pe punctul de a se căsători cu Cristian Castro, însă Eduardo Santamarina a fost cel care i-a făcut propunerea mult mai devreme. Itatí Cantoral și-a readus aminte faptul că odată ce a terminat relația cu actorul de telenovele, a început o idilă cu El Gallito Feliz, după ce acesta i-a cerut mâna lui Roberto Cantoral, tatăl său.

Itatí Cantoral s-a căsătorit cu Eduardo Santamarina atunci când era iubita lui Cristian Castro

Actrița și fiul Verónicăi Castro s-au cunoscut în 1999, atunci când acesta a invitat-o să joace în videoclipul Volver a amar, piesă de pe albumul său Mi Vida Sin Tu Amor.

View this post on Instagram

A post shared by El Señor De Los Cielos (@elsenordeloscielos)

“Terminasem relația de doi ani cu Eduardo Santamarina de o lună. Mama mi-a spus că el voia să joc într-un videoclip, să fiu model.”, a dezvăluit actrița într-un interviu cu Pati Chapoy. Itatí Cantoral și mama sa au plecat împreună la Miami, acolo unde a început relația acesteia.

“Inima mea bătea foarte tare fiindcă urma să-l cunosc pe Cristian Castro. Super amabil, foarte gentlman. Ne-a invitat să cinăm, Veronica a fost minunată. Am început să avem o relație, dar adevărul e că totul s-a întâmplat foarte repede.”, au fost cuvintele actriței, arată univision.com. Ulterior, El Gallito Feliz i-a cerut mâna tatălui vedetei și aceasta a ținut să relateze cum s-au petrecut într-adevăr lucrurile.

Citește și:

“Cristian a mers să-l vadă pe tatăl meu la Societatea Compozitorilor. A fost atunci când mi-a cerut să mă căsătoresc cu el. El a fost să-i spună tatălui meu să se căsătorește cu mine și că i-a compus mamei sale o melodie.”, a mai spus aceasta, Nu după multă vreme, Eduardo Santamarina a revenit în viața sa și i-a propus să se căsătorească, pe vremea când vedeta se afla pe platourile de filmare.

“Eram pe platourile de filmare cu Juan Ferrara filmând o scenă de dragoste. Dintr-o dată îl aud pe Eduardo Santamarina care m-a întrebat dacă vreau să mă căsătoresc cu el și Juan și ceilalți au aplaudat pentru că știau.”, a completat vedeta. Actorul din Rubi era conștient că fosta sa parteneră se afla într-o altă relație, însă i-a propus să se căsătorească imediat pentru ca ea să nu se răzgândească. Itatí Cantoral și Eduardo Santamarina s-au căsătorit civil pe 19 septembrie 1999.

Itatí Cantoral i-a frânt inima lui Cristian Castro

Nunta dintre actriță și Eduardo Santamarina a avut loc fără ca artistul să știe despre acest eveniment. Cristian Castro se afla la acel moment în turneu.

Citește și:

“M-a sunat Cristian luni să-mi spună că voia să mă invite undeva. I-am spus că deja m-am căsătorit cu Eduardo Santamarina și că sunt foarte îndrăgostită și că vine nunta religioasă.”, a declarat actrița celebră. Pe data de 22 ianuarie 2000, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie religioasă extraordinară și la puțin timp au devenit copiii gemenilor Eduardo și Roberto. Aceștia au în prezent 23 de ani. Itatí Cantoral are în prezent 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

În articolul

Itatí Cantoral s-a căsătorit cu Eduardo Santamarina atunci când era iubita lui Cristian Castro. Ce s-a întâmplat acum 25 de ani în viața amoroasă a vedetei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp