Happy People
Itatí Cantoral și Eduardo Santamarina au fost surprinși împreună în Londra. Actorul este dispus să o sărute din nou pe fosta soție într-o telenovelă

Publicat pe 16.10.2024 la 10:45. Actualizat pe 16.10.2024 la 11:27

Itatí Cantoral și Eduardo Santamarina s-au reunit la Londra pentru a sărbători absolvirea fiului Eduardo. Alături de ei a fost și actrița Mayrín Villanueva.

Itatí Cantoral și Eduardo Santamarina au fost surprinși împreună în Londra

Getty Images

La aproape 20 de ani de când s-au despărțit, faimoșii Itatí Cantoral și Eduardo Santamarina au fost surprinși împreună la Londra. Pe 14 octombrie, actrița a publicat mai multe fotografii de familie. Cei doi au avut ca obiectiv absolvirea unuia dintre gemeni.

Itati Cantoral și Eduardo Santamarina au fost surprinși împreună în Londra

Pe data de 14 octombrie, actrița a publicat mai multe imagini pe contul personal de instagram. Cu toate acestea, actorul din Rubi a ținut să rămână discret în această privință. Itati Cantoral în vârstă de 49 de ani a lăsat la iveală anumite detalii de la absolvirea fiului. Eduardo este absolvent al Academiei de Muzică și Artă Dramatică din Londra, fiind sărbătorit cu onoruri, arată univision.com.

View this post on Instagram

A post shared by @itatic_oficial

“Absolvire cu onoruri pentru fiul meu Eduardo. Ce mândrie pentru familie. Te iubesc din toată inima.”, a scris Itati Cantoral în dreptul fotografiilor. Chiar dacă a fost văzută alături de copiii Eduardo și Maria Itati, cel mai mult a reușit să atragă atenția faptul că s-a aflat împreună cu Eduardo Santamarina, care a fost de asemenea prezent la absolvirea fiului.

În imagini, Eduardo Santamarina apare alături de soția Mayrin Villanueva și fiica Julia, care au zburat de asemenea la Londra pentru a-i fi alături tânărului Eduardo. După despărțire, Itati Cantoral și Eduardo Santamarina și-au refăcut viețile.

Citește și:

În 2008, actrița din Maria la del barrio s-a căsătorit cu Carlos Cruz de care a divorțat în 2011. În acest timp, actorul în vârstă de 56 de ani și-a oferit o nouă șansă în dragoste alături de protagonista din Golpe de suerte.

Mayrin Villanueva a dezvăluit într-un interviu din 2023 că în ciuda a ceea ce crede toată lumea, are o relație bună cu Itati Cantoral. Inclusiv, i-a asigurat pe toți că fiicel lor, Julia și Maria Itati, se înțeleg atât de bine încât consideră că sunt surori.

Eduardo Santamarina vorbește despre căsătoria cu Mayrin Villanuela

Într-o întâlnire recentă cu presa, actorul din Rubi ( 2004) a ținut să aducă în discuție căsnicia cu Mayrin Villanuela – My corazon es tuyo ( 2014). Se vehiculează faptul că cei doi ar avea probleme în cuplu după 15 ani de când și-au unit destinele. Nu au mai fost văzuți în public, așa cum se întâmpla până acum.

Cu toate acestea, urmează să joace împreună într-o nouă telenovelă, iar acest lucru pare să-i încânte pe amândoi.

Citește și:

“Ne-am cunoscut când am lucrat la Juan Querendon și acum după 17 ani ne întoarcem. A trecut o viață, e plăcut să pot să împart platourile de filmare cu ea. În cazul nostru e minunat pentru că am mai multă încredere decât dacă n-ar fi femeia mea.”, a indicat acesta, arată lasestrellas.tv.

De asemenea, a punctat că nu va aduce în discuție situații din trecut. Itati Cantoral a vorbit totuși despre căsnicia cu Eduardo Santamarina și a subliniat că a fost vorba despre polemici, infidelități și diferențe între ei.

“Deja a fost asta, copiii mei au 24 de ani, adevărul e că nu mai am ce să zic. Revin la același lucru, fiecare pereche, fiecare relație e diferită. Eu pot să-mi privesc relațiile anterioare în ochi, nu datorez nimic. Am făcut greșeli cum facem toți, cine se crede nevinovat să ridice primul mâna.”, a spus Eduardo Santamarina.

În articolul

Itatí Cantoral și Eduardo Santamarina au fost surprinși împreună în Londra. Actorul este dispus să o sărute din nou pe fosta soție într-o telenovelă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp