Happy People
Îți mai amintești de Juan Pablo Raba? Îți mai amintești de Juan Pablo Raba? Transformarea radicală prin care a trecut celebrul actor columbian

Publicat pe 09.12.2020 la 13:14. Actualizat pe 09.12.2020 la 13:31

Juan Pablo Raba Vidal este un actor columbian care s-a lansat în televiziune și telenovele de succes încă de foarte tânăr. El a devenit cunoscut la nivel internațional după ce l-a intepretat pe Gustavo Gaviria în serialul Narcos din 2015, distribuit pe Netflix.

Îți mai amintești de Juan Pablo Raba? Îți mai amintești de Juan Pablo Raba? Transformarea radicală prin care a trecut celebrul actor columbian

Raba s-a născut în Bogotá, Columbia, unde a absolvit Colegio Nueva Granada. După divorțul părinților, a fost crescut în Spania de tatăl său argentinian. Acolo, a obținut o diplomă de bacalaureat și a început să studieze publicitatea, dar imediat după a decis că nu acesta este drumul pe care vrea să meargă în viață. A lăsat studiile neterminate și a plecat să locuiască în Argentina.

Raba s-a întors ulterior în Columbia unde a lucrat ca model. După un post la o televiziune columbiană Caracol, i-a fost sugerat să ia lecții de actorie. A urmat cursuri de actorie la Bogota cu Edgardo Roman și apoi și-a continuat studiile la New York la Institutul Lee Strasberg.

Nu după mult timp, a însoțit un prieten la o clasă de actorie unde profesorul columbian Edgardo Roman a fost impresionat de talentul lui Raba. Încurajat, Raba a început să participe la audiții. La două luni după prima sa audiție, canalul Caracol i-a cerut să joace în serialul de televiziune Amor En Forma. În 1999, a jucat un mic rol în serialul TV Marido y mujer.

View this post on Instagram

A post shared by Juan Pablo Raba (@juanpabloraba)

A jucat în Narcos, deși unchiul său a fost ucis, în realitate, de Escobar

Imediat după, a preluat rolul principal în serialul TV La reina de Queens. Cam în același timp, a apărut în piesa de teatru Cronica unei morți prezise, bazată pe cartea lui Gabriel García Márquez. Ulterior, canalul venezuelean RCTV i-a cerut să joace în telenovela Viva La Pepa. Acest lucru a dus la o ofertă de a apărea în La niña de mis ojos, care i-a lansat cariera internațională.

În 2014, a fost distribuit în rolul lui Gustavo Gaviria, vărul lui Pablo Escobar în Narcos. El a declarat că aceasta a fost o poveste care l-a marcat, deoarece unchiul său a fost ucis de Escobar. În 2015, Raba s-a alăturat celui de-al treilea sezon al agenților din S.H.I.E.L.D. ca Inuman Joey Gutiérrez.

View this post on Instagram

A post shared by Juan Pablo Raba (@juanpabloraba)

Cu cine s-a iubit Raba

În 2003, a cunoscut-o pe jurnalista columbiană Paula Quinteros, cu care s-a căsătorit pe 6 decembrie, într-o ceremonie celtică din Los Roques, Venezuela.

În 2006, el și Paula și-au anunțat despărțirea, ceea ce a dus la divorțul lor în 2007. În 2007, s-a întâlnit cu vedeta venezueleană Marjorie de Sousa, și a format o relație care a durat peste un an.

În august 2011, s-a căsătorit cu prezentatoarea de televiziune Mónica Fonseca într-o ceremonie privată la Miami, Statele Unite. La 19 iulie 2012, soția sa l-a născut pe fiul lor, Joaquín Raba Fonseca. Raba este un biciclist activ și acum locuiește în Miami. Alături de familia sa, a fost foarte activ în organizațiile pentru drepturile omului și ale animalelor.

View this post on Instagram

A post shared by Juan Pablo Raba (@juanpabloraba)

În articolul

Transformarea radicală prin care a trecut celebrul actor columbian Juan Pablo Raba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp