Happy People
Iubita lui Julián Gil îi lasă un mesaj tăios faimoasei Marjorie de Sousa. Ce a a avut de spus pentru prima oară Valeria Marín

Publicat pe 14.10.2024 la 11:55. Actualizat pe 14.10.2024 la 12:46

Prezentatoarea știrilor sportive a vorbit pentru prima oară despre conflictul dintre Julian Gil și Marjorie de Sousa în cazul custodiei fiului acestuia. Valeria Marin i-a adresat un mesaj tăios actriței celebre.

Iubita lui Julián Gil îi lasă un mesaj tăios faimoasei Marjorie de Sousa

Getty Images

Valeria Marín s-a menținut departe de conflictul pe care l-au avut de-a lungul timpului Julián Gil și Marjorie de Sousa legat de custodia fiului Matías. În prezent, actorul nu menține o legătură cu micuțul și nici nu l-a văzut de ani buni.

Iubita lui Julián Gil îi lasă un mesaj tăios faimoasei Marjorie de Sousa

După ce Marjorie de Sousa a declarat în fața jurnaliștilor că este singura care îi oferă absolut totul fiului său, iubita lui Julián Gil a reacționat imediat. Este pentru prima oară când aduce acest subiect în discuție, până acum fiind foarte discretă în acest sens.

View this post on Instagram

A post shared by Marjorie De Sousa (@marjodsousa)

“Ea a decis să-i ia oportunitatea lui Julian de a fi tatăl lui Mati. Asta a fost propria ei decizie de a se ocupa singură de tot. Așa a ales. Unica victimă aici este băiețelul ( cel mai grav).”, a spus prezentatoarea sportivă în cadrul unui show de televiziune, arată univision.com. Ulterior, aceasta și-a cerut scuze pentru faptul că a vorbit despre o temă atât de personală a partenerului său, ea fiind doar iubita sa.

Citește și:

“Mereu am fost prudentă cu această temă pentru că este foarte delicată și trist, normală. Cer scuze în avans pentru că eu sunt doar partenera. Dar, hai să terminăm cu asta! Va fi un caz care nu se va închide niciodată.”, a insistat.

“Timpul își va spune cuvântul? Ce e mai puțin în această viață e timp. Să-l bagi pe Dumnezeu în asta? Și de Crăciun să ai o melodie despre iubire, pace și familie. Mereu e un moment bun pentru a începe să rectifici și să mergi pe un drum nou.”, a mai spus Valeria Marin.

De asemenea, faimosul Julián Gil nu a rămas tăcut și a ținut să-și spună cuvântul în fața celor întâmplate.

“Îi oferă totul mai puțin un tată, nu? E păcat să ascult și să citesc fiecare declarație, totul rămâne în mediul online și Mati ar putea să citească și să vadă că istoria nu este cea care i se spune. Iubesc aceste dovezi, mulțumesc.”, a spus acesta.

Ce a spus Marjorie de Sousa despre Julián Gil

Pe data de 10 octombrie 2024, Marjorie de Sousa a fost abordată de către jurnaliști în aeroportul din Mexic. Acolo, actrița din Venezuela a contrazis declarațiile lui Julian Gil legate de pensia alimentară. Acesta spunea că îi trimite bani fiului său, dar că nu poate să-l vadă.

Citește și:

“O să continui să muncesc pentru că eu îi ofer absolut totul fiului meu, doar eu. O să fie oameni care o să apere cealaltă versiune, e unica pe care o au. Ce pot să vă spun, sunt foarte fericită, foarte liniștită și continui să muncesc.”, a spus Marjorie de Sousa. Are peste 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 4 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul unei vacanțe pe care o petrece pe o insulă cunoscută. De asemenea, Julian Gil își continuă proiectele profesionale, așa cum vedem în mediul online.

În articolul

Iubita lui Julián Gil îi lasă un mesaj tăios faimoasei Marjorie de Sousa. Ce a a avut de spus pentru prima oară Valeria Marín

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp