Happy People
Jorge Salinas este tatăl nelegitim al unei fete în vârstă de 15 ani. Cum arată fiica sa, Valentina Noli

Publicat pe 28.07.2022 la 14:35. Actualizat pe 28.07.2022 la 15:15

Jorge Salinas este tatăl nelegitim al unei fete în vârstă de 15 ani. Tânăra nu l-a avut aproape pe celebrul actor încă de când s-a născut. Cum arată Valentina Noli.

Jorge Salinas

Profimedia Images

Jorge Salinas are o familie fericită la momentul actual și este alături de copiii săi indiferent de circumstanțe. Cu toate acestea, este tatăl a șase copii în total, printre aceștia aflându-se și Valentina Noli, fructul unei relații de scurtă durată cu actrița de origine franceză, Andrea Noli. Cea din urmă nu și-a cunoscut niciodată tatăl și acesta nu a recunoscut-o.

Jorge Salinas este tatăl nelegitim al unei fete în vârstă de 15 ani

Andrea Noli și Jorge Salinas au avut o aventură de scurtă durată acum mai bine de 15 ani și rezultatul acesteia a fost Valentina Noli, fiica nelegitimă a actorului. Cu toate că au trecut atâția ani și Jorge Salinas nu a vorbit niciodată despre situația respectivă, actuala sa soție este de părere că partenerul său ar trebui să-și încheie socotelile acolo unde situația nu a fost pusă la punct. Pe 27 iulie, actorul a împlinit 54 de ani și a primit un mesaj emoționant din partea actualei sale soții, Elizabeth Álvarez.

“Ești un om binecuvântat, norocos, iubit și drag. Sărbătorește fiecare zi cu binecuvântare, mulțumire către toată lumea.”, a scris actrița pe internet. De altfel, Jorge Salinas are atât noroc în carieră, cât și în plan personaj. Tatăl a șase copii, a știut întotdeauna cum să se facă remarcat.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Noli (@andreanoli)

Din păcate, Valentina Noli, tânăra în vârstă de 15 ani, este cea care nu a beneficiat niciodată de dragostea paternă. Chiar în ziua celebrării sale, cea care nu a putut fi alături de el a fost chiar fiica nelegitimă. Dacă Jorge Salinas evită acest subiect în preajma jurnaliștilor, a fost Elizabeth Álvarez cea care și-a exprimat dorința ca totul să fie bine pus la punct.

Citește și:

“Eu sunt pro familie și voi fi de acord mereu că toți copiii trebuie să fie fericiți. Sper ca ambele părți să se pună de acrod, asta este cel mai important.”, a mărturisit actrița pentru Despierta América, conform Univision.com. De asemenea, pe 26 iulie 2022, Andrea Noli a fost cea care a fost luată la întrebări de către jurnalișto. Aceștia au vrut să afle părerea vedetei în legătură cu declarațiile făcute de soția actuală a actorului.

Jorge Salinas și Andrea Noli au avut o relație pasageră

“Mi se pare foarte frumos ce spune. E o femeie care a făcut totul pentru familie. Sunt o familie foarte unită și drăgăstoasă și ce frumos că gândește așa.”, a spus Andrea Noli. Actrița mărturisește că i-ar plăcea ca toți copiii lui Jorge Salinas să trăiască în armonie la un moment dat.

“Normal că vrem acest lucru. Aș vrea ca mâine toți să se înțeleagă bine. E ideal, e ideal pentru toată lumea.”, a concluzionat vedeta. În iulie 2021, Andrea Noli spunea că i-ar plăcea ca fiica ei să-și cunoască tatăl adevărat, însă nu este ceva fără de care tânăra nu ar putea trăi. Cât despre Valentina, aceasta a declarat pentru “Ventaneando” în 2021 că nu simte nevoia de a-și întâlni părintele.

Citește și:

“Nu e ca și cum mor și n-o să-l mai pot vedea, dar nici nu m-ar interesa dacă s-ar întâmpla asta. Nu e ceva ce am nevoie. Clar nu am nevoie.”, a spus Valentina.

În articolul

Jorge Salinas este tatăl nelegitim al unei fete în vârstă de 15 ani. Cum arată fiica sa, Valentina Noli

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp