Happy People
Juan Soler s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, desi era împotriva operațiilor. Cum arată actorul în prezent

Publicat pe 02.09.2022 la 15:54. Actualizat pe 02.09.2022 la 16:27

Juan Soler s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, deși era împotriva operațiilor. Actorul este activ în mediul online și vorbește cu fanii de pretutindeni. Cum arată în prezent.

Juan Soler. 7 mai 2019

Getty Images

Juan Soler a vorbit despre tratamentul pe care l-a realizat atât la corp cât și la chip, acesta fiind influențat de fosta sa soție și acum prietenă, Maky. În ciuda faptului că era împotriva operațiilor estetice, actorul a rămas uimit de rezultatul obținut.

Juan Soler s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, desi era împotriva operațiilor

Juan Soler a luat decizia de a apela la proceduri estetice pentru prima oară la vârsta de 56 de ani. Actorul era împotriva tratamentelor de frumusețe și chirurgiilor care i-ar fi putut pune viața în pericol. Cu toate acestea, sfătuit de fosta parteneră Maky, a rămas uimit de rezultatul obținut. A ținut să apelez la tratament cu radiofrecvență în zona chipului pentru a-și modela figura.

“Am fost întotdeauna dușmanul tratamentelor chirurgicale, dar și cele invazive. Adevărul e că negam să-mi fac orice tip de tratament ce putea să-mi pună în pericol sănătatea.”, a declarat Juan Soler, potrivit Univision.com. În ciuda divorțului care a avut loc acum câțiva ani între actor și Maky Moguilevsky, cei doi au păstrat o prietenie pentru bunăstarea celor doi fiice pe care le au împreună. Astfel Juan Soler a fost influențat de fost sa parteneră și a optat pentru astfel de îngrijiri ale feței.

View this post on Instagram

A post shared by Juan Soler (@juansolervalls)

“Am început acum câteva luni la recomandarea lui Maky. Ea a fost cea care mi l-a recomandat pe dr. José Romeo Jr. Castillo care este un specialist extraordinar. De când am avut primul consult am avut încredere în profesionalismul său, dar mai ales mi-a oferit multă încredere.”, a declarat Juan Soler. Actorul a optat pentru o procedură non-invazivă cu radiofrecvență realizată de o mașinărie numită Morpheus8. Aceasta poate lucra atât în zona chipului cât și a corpului, după cum a menționat doctorul.

Citește și:

Juan Soler este uimit de rezultat și de tratamentul aplicat atât în zona feței cât și în zona corpului. Și-a asigurat fanii că apa introdusă în țesutul subcutanat nu s-a simțit deloc dureros. Cu toate acestea, a trecut prin disconfort de-a lungul celor 40 de minute cât a durat sesiunea.

Juan Soler, un adevărat Don Juan atât pe platourile de filmare cât și în afara lor

Juan Soler a mărturisit că recuperarea a fost rapidă, iar în două zile a putut deja să-și continue planurile zilnice. Actorul a rămas cu câteva cicatrici în zona ochilor, însă conform spuselor sale acestea vor dispărea curând.

De-a lungul timpului, Juan Soler a reușit să frângă inimi atât pe platourile de filmare cât și în afara lor. Printre bărbații care au fost geloși din cauza sa se numără și Humberto Zurita. Acesta a fost căsătorit timp de 34 de ani cu regretata Christian Bach. De când a încetat din viață, actorul a încercat să-i păstreze vie amintirea și să povestea momente importante din viața acesteia.

Citește și:

Într-un interviu recent împreună cu Juan Soler, Humberto Zurita a dezvăluit că la un moment dat s-a arătat gelos pe colegul său, dat fiind faptul că a lucrat alături de soția sa. De celalaltă parte, Juan Soler și-a amintit că a lucrat alături de regretată actriță în cadrul telenovelei “Bajo un mismo rostro”.

În articolul

Juan Soler s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, desi era împotriva operațiilor. Cum arată actorul în prezent

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp