Happy People
Julián Gil își sperie din nou fanii cu starea precară de sănătate. “Corpul meu este ca un câmp minat”

Publicat pe 02.10.2024 la 11:25. Actualizat pe 02.10.2024 la 12:16

Actorul de telenovele și-a anunțat fanii că o nouă analiză l-a pus "în gardă" în ceea ce privește starea de sănătate. Julián Gil își continuă planurile profesionale și se bucură de succes.

Julián Gil și-a atenționat fanii că o nouă analiză l-a lăsat cu semne de întrebare în ceea ce privește starea de sănătate

Profimedia Images

Julián Gil este unul dintre actorii preferați din telenovele. De-a lungul timpului a demonstrat că personajele sale au făcut istorie. În prezent se dedică unor alte proiecte profesionale. După ce a participat în cadrul unui show TV, acesta a luat decizia de a abandona cursa în urma unei leziuni. De asemenea, a fost implicat într-un accident auto, acolo unde a suferit răni la mâini și la genunchi. A descris ultimele luni din viața sa ca fiind “dure”.

Julián Gil își sperie din nou fanii cu starea precară de sănătate

În mediul online și-a anunțat fanii că a fost supus unor noi investigații după ce i-au apărut noi semne pe piele. Mulți se întreabă acum dacă i-a revenit cancerul de piele, arată tvnotas.com.mx. Actorul are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 7 mii de fotografii și filmulțe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de faimoși cunoscuți în Mexic datorită proiectelor profesionale.

View this post on Instagram

A post shared by Julian Gil (@juliangil)

Chiar dacă veștile în ceea ce privește starea sa de sănătate nu au fost tocmai bune, actorul a rămas la fel de optimist. A suferit mai multe intervenții chirurgicale pentru a-i fi îndepărtate tumorile.

“Au fost niște luni foarte dure. E foarte importantă să ai grijă de tine, eu de exemplu umblu cu teamă din cauza cancerului de piele. De cele mai multe ori când m-am operat a fost în zona pieptului.”, a povestit acesta. La 54 de ani este tatăl a doi copii, Nicolle și micuțul Matias. A mărturisit faptul că a fost nevoit să realizeze o nouă biopsie.

Citește și:

“Săptămâna trecut am primit un nou anunț, că trebuie să fac o biopsie. Trebuie să văd rezultatul, dar imaginează-ți că poate să-mi iasă pe față, sunt norocos că încă nu s-a întâmplat. Am riduri, dar sunt fericit cu ele.”, a spus actorul din El maleficio ( 2023).

Julián Gil ar putea avea din nou cancer de piele

Cu toate că rămâne pozitiv în fața veștilor mai puțin plăcute, spune că se teme pentru viața sa.

“Cred că o să primesc rezultat în 10 zile, dar cred că va ieși bine. Nu cred că va fi nimic malign, dar trebuie să am grijă. Doctorul mi-a spus că corpul meu este ca un câmp minat și în orice moment poate exploda.”, a transmis acesta.

Citește și:

Pentru moment, actorul nu a dezvăluit rezultatul analizelor, însă acestea urmează să fie prezent cât mai curând pentru fani. În 2021, Julián Gil a fost diagnosticat cu cancer de piele în zona pieptului. Chiar dacă a fost operat, a fost supus mai multor intervenții chirurgicale din cauza apariției unor noi rezultate pozitive.

“Mulți m-ați întrebat despre cicatricea pe care o am pe piept. Vreau să vă spun că acum un an m-au găsit cu cancer de piele. Acest video a fost făcut ca să înțelegeți că nimeni nu scapă de anumite boli. Vă iubesc.”, a spus actorul. În prezent, acesta își continuă planurile profesionale și spune întotdeauna că și-ar dori să-și revadă fiul.

În articolul

Julián Gil își sperie din nou fanii cu starea precară de sănătate. “Corpul meu este ca un câmp minat”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp