Happy People
Julián Gil a suferit o intervenție chirurgicală la doar 2 luni de când a vorbit despre boala cruntă prin care a trecut

Publicat pe 28.07.2022 la 15:33. Actualizat pe 28.07.2022 la 16:22

Julián Gil a suferit o intervenție chirurgicală la doar 2 luni de la anunțul făcut în mediul online. Actorul a suferit de cancer de pielel.

Julián Gil pe covorul roșu

Profimedia Images

Julián Gil i-a surprins pe fani cu noi imagini de pe patul de spital. După ce a dezvăluit că a fost operat împotriva cancerului de piele, actorul vine acum cu alte ipostaze surprinzătoare din viața sa. Cu toate acestea, a fost înconjurat în permanență de către noua sa parteneră, Valeria Marín. Cei doi i-au ținut pe internauți la curent cu toate noutățile.

Julián Gil a fost operat la genunchi la doar 2 luni de la anunțul legat de boala cumplită prin care a trecut

Nu încape îndoială faptul că Julián Gil este unul dintre actorii sinceri din lumea telenovelelor. Acesta și-a ținut fanii la curent cu fiecare aspect din viața sa, atât personală cât și profesională. Un exemplu este chiar de acum două luni, atunci când actorul din “La Herencia” a dezvăluit faptul că în urmă cu un an a fost operat de cancer de piele. Doctorii i-au scos o aluniță problematică ce îi putea pune viața în pericol.

Odată ce operația a fost efectuată, actorul a fost în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, în data de 27 iulie, acesta și-a anunțat fanii că urmează să se opereze la genunchi. Partenera sa, Valeria Marín, a fost cea care i-a anunțat pe fani că iubitul ei va fi în sala de operații. De altfel, cei doi îndrăgostiți au avut puterea de a glumi pe seama celor întâmplate. Odată ce intervenția a fost finalizată, Julián Gil a fost cel care i-a anunțat pe fani că totul a decurs așa cum trebuie.

View this post on Instagram

A post shared by Julian Gil (@juliangil)

“Am ieșit, sunt un pic anesteziat dar sunt bine.”, a spus vedeta, potrivit Univision.com. Pe aceeași pagină de socializare, acesta a publicat o fotografie în care apare într-un scaun cu rotile alături de partenera sa care îi este întotdeauna alături. În dreptul fotografiei, actorul a lăsat un mesaj emoționant.

Citește și:

“Sunt două lucruri ce nu pot lipsi în cadrul unei operații de genunchi: cârjele mele și a mea Valeria Marín. Să ne distrăm și să dansăm mereu, asta este important.”, a scris actorul.

Problemele de sănătate ale lui Julián Gil au început de acum câțiva ani

Până la momentul actual, Julián Gil nu a vorbit despre problema pe care o are la genunchiul drept, dar le-a mulțumit doctorilor pentru că i-au salvat piciorul. De altfel, nu este prima oară când actorul a mai fost supus unei operații. În septembrie 2020 acesta a mai intrat încă o dată pe mâna medicilor, iar în iulie 2018 și-a anunțat fanii că doctorii au fost nevoiți să-i facă o injecție în piciorul. Problemele la piciorul drept au venit încă din 2015 în urma unei căzături ce a degenerat într-o leziune mult mai serioasă.

Citește și:

Julián Gil este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Mexic cu peste 3 milioane de fani pe contul personal de Instagram, loc în care își împarte toată viața cu fanii din mediul online. Cu peste 7 mii de fotografii și filmulețe, actorul continuă să facă parte din cele mai inedite proiecte profesionale. Cu toate că a avut probleme de sănătate de-a lungul timpului, actorul nu a ținut să dispară de pe micile ecrane.

În articolul

Julián Gil a suferit o intervenție chirurgicală la doar 2 luni de când a vorbit despre boala cruntă prin care a trecut

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp