Jorge Salinas este tatăl nelegitim al unei fete în vârstă de 15 ani. Cum arată fiica sa, Valentina Noli

Publicat pe 28.07.2022 la 14:35 Actualizat pe 28.07.2022 la 15:15

Jorge Salinas este tatăl nelegitim al unei fete în vârstă de 15 ani. Tânăra nu l-a avut aproape pe celebrul actor încă de când s-a născut. Cum arată Valentina Noli.

Jorge Salinas poartă un tricou și un sacou albastru și se uită într-o parte

Jorge Salinas

Profimedia Images

Jorge Salinas are o familie fericită la momentul actual și este alături de copiii săi indiferent de circumstanțe. Cu toate acestea, este tatăl a șase copii în total, printre aceștia aflându-se și Valentina Noli, fructul unei relații de scurtă durată cu actrița de origine franceză, Andrea Noli. Cea din urmă nu și-a cunoscut niciodată tatăl și acesta nu a recunoscut-o.

Jorge Salinas este tatăl nelegitim al unei fete în vârstă de 15 ani

Andrea Noli și Jorge Salinas au avut o aventură de scurtă durată acum mai bine de 15 ani și rezultatul acesteia a fost Valentina Noli, fiica nelegitimă a actorului. Cu toate că au trecut atâția ani și Jorge Salinas nu a vorbit niciodată despre situația respectivă, actuala sa soție este de părere că partenerul său ar trebui să-și încheie socotelile acolo unde situația nu a fost pusă la punct. Pe 27 iulie, actorul a împlinit 54 de ani și a primit un mesaj emoționant din partea actualei sale soții, Elizabeth Álvarez.

“Ești un om binecuvântat, norocos, iubit și drag. Sărbătorește fiecare zi cu binecuvântare, mulțumire către toată lumea.”, a scris actrița pe internet. De altfel, Jorge Salinas are atât noroc în carieră, cât și în plan personaj. Tatăl a șase copii, a știut întotdeauna cum să se facă remarcat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate, Valentina Noli, tânăra în vârstă de 15 ani, este cea care nu a beneficiat niciodată de dragostea paternă. Chiar în ziua celebrării sale, cea care nu a putut fi alături de el a fost chiar fiica nelegitimă. Dacă Jorge Salinas evită acest subiect în preajma jurnaliștilor, a fost Elizabeth Álvarez cea care și-a exprimat dorința ca totul să fie bine pus la punct.

Citește și: Paulina Rubio și-a început cariera cu ajutorul celebrei sale mame, Susana Dosamantes. De ce și-a vândut regretata artistă bunurile de valoare pentru fiica sa

“Eu sunt pro familie și voi fi de acord mereu că toți copiii trebuie să fie fericiți. Sper ca ambele părți să se pună de acrod, asta este cel mai important.”, a mărturisit actrița pentru Despierta América, conform Univision.com. De asemenea, pe 26 iulie 2022, Andrea Noli a fost cea care a fost luată la întrebări de către jurnalișto. Aceștia au vrut să afle părerea vedetei în legătură cu declarațiile făcute de soția actuală a actorului.

Jorge Salinas și Andrea Noli au avut o relație pasageră

“Mi se pare foarte frumos ce spune. E o femeie care a făcut totul pentru familie. Sunt o familie foarte unită și drăgăstoasă și ce frumos că gândește așa.”, a spus Andrea Noli. Actrița mărturisește că i-ar plăcea ca toți copiii lui Jorge Salinas să trăiască în armonie la un moment dat.

“Normal că vrem acest lucru. Aș vrea ca mâine toți să se înțeleagă bine. E ideal, e ideal pentru toată lumea.”, a concluzionat vedeta. În iulie 2021, Andrea Noli spunea că i-ar plăcea ca fiica ei să-și cunoască tatăl adevărat, însă nu este ceva fără de care tânăra nu ar putea trăi. Cât despre Valentina, aceasta a declarat pentru “Ventaneando” în 2021 că nu simte nevoia de a-și întâlni părintele.

Citește și: Thalía a rememorat primele clipe ale relației cu Tommy Mottola. Ce fotografie a postat vedeta în mediul online

“Nu e ca și cum mor și n-o să-l mai pot vedea, dar nici nu m-ar interesa dacă s-ar întâmpla asta. Nu e ceva ce am nevoie. Clar nu am nevoie.”, a spus Valentina.

În articolul

Jorge Salinas este tatăl nelegitim al unei fete în vârstă de 15 ani. Cum arată fiica sa, Valentina Noli

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x