Happy People
La puțin timp după ce tatăl lui Sebastian Rulli a suferit un atac cerebral, acesta își revine miraculos

Publicat pe 20.01.2021 la 12:40. Actualizat pe 20.01.2021 la 12:57

La o săptămână după ce tatăl lui Sebastián Rulli a suferit un accident vascular cerebral, actorul a împărtășit prin rețelele sale sociale evoluția medicală a tatălui său, domnul Óscar Rulli.

Tatăl lui Sebastian Rulli a suferit un atac cerebral

Hepta

Pentru a fi aproape de el și de cei dragi, actorul a călătorit în Spania și a asistat la recuperarea tatălui său și la efortul depus în fiecare zi pentru a merge mai departe și a-și recâștiga sănătatea.

View this post on Instagram

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli)

Pe profilul său de Instagram, unde are mai mult de 10 milioane de urmăritori, artistul le-a dat fanilor o privire asupra progresului tatălui său, despre care s-a declarat admirator total al puterii sale neobosite, potrivit HOLA.

Astăzi viața îmi oferă ocazia să admir mai mult persoana pe care am admirat-o dintotdeauna mai presus de orice!

Din cauza accidentului vascular cerebral suferit, tatăl actorului a pierdut mobilitatea în jumătate din corp, așa că va trebui să ia kinetoterapie pentru a recâștiga mișcarea și a se descurca singur.

View this post on Instagram

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli)

Fanii loiali ai lui Sebastian au reacționat la postare și i-au urat lui și familiei sale cele mai bune lucruri pentru recuperarea rapidă a tatălui său. Pe lângă adepții săi, au demonstrat și colegii din mass-media și prietenii apropiați.

Iubita lui Sebastian, frumoasa actriță Angelique Boyer a comentat la rândul ei printr-un mesaj emoționant.

Rulli unit nu va fi niciodată învins ești un exemplu și dragostea pentru tatăl tău este motorul lui minunat! Curaj! Te iubesc!

În urmă cu o săptămână, actorul anunța pe rețelele sale sociale că, în mijlocul pandemiei, a călătorit la Malaga, în sudul Spaniei, orașul în care locuiesc părinții săi. El a explicat că vizita lui nu a fost pentru plăcere sau muncă, ci pentru a-și sprijini părinții într-un moment greu pe care îl trăiau. „Aceasta nu este o călătorie de plăcere”, a spus el pe rețelele sale sociale. „Am venit pentru că la 1 ianuarie tatăl meu a suferit un accident vascular cerebral care l-a lăsat cu jumătate din corp paralizat”, a dezvăluit el.

Au fost zile foarte complicate acasă și el trebuie să înceapă reabilitarea, așa că sunt aici din acest motiv, pentru a-i oferi toată dragostea mea, tot sprijinul meu și să-l admir totdeauna pentru că este un războinic care îmi dă exemplul luptei, de perseverență și sunt la fel ca el.

Citește și:
În articolul

La puțin timp după ce tatăl lui Sebastian Rulli a suferit un atac cerebral, acesta își revine miraculos

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp