Happy People
Luciano, fiul cu sindrom Down al faimoasei Leticia Calderón, își caută iubită. Și-a emoționat mama până la lacrimi cu cererea sa

Publicat pe 18.09.2024 la 12:03. Actualizat pe 18.09.2024 la 12:35

Tânărul a vorbit în fața camerelor de filmat, dar și alături de mama sa, despre calitățile pe care ar trebui să le aibă femeia care ar accepta să înceapă o relație cu el.

Luciano, fiul cu sindrom Down al faimoasei Leticia Calderón, își caută iubită

Getty Images

Leticia Calderón a demonstrat de-a lungul timpului că pe lângă cariera de succes, este o mamă devotată. Și-a expus cei doi băieți în cadrul mai multor evenimente la care a participat și nu a renunțat niciodată, în ciuda faptului că a rămas mamă singură.

Luciano, fiul cu sindrom Down al faimoasei Leticia Calderon, își caută iubită

După ce a declarat că dragostea pe care o avea pentru Marjorie de Sousa s-a stins, Luciano a punctat în fața reporterilor faptul că își caută iubită. Acesta este fiul protagonistei din Esmeralda și al lui Juan Collado. Cei doi au fost căsătoriți între 2002 și 2010. Ulterior s-au despărțit, iar bărbatul s-a căsătorit încă o dată cu o altă actriță, Yadira Carillo.

View this post on Instagram

A post shared by Lety Calderón (@letycalderon79)

“Am avut iubită, dar ea avea alt iubit. Eu trebuie să privesc în față. Mi-ar plăcea să am o parteneră care să mă iubească așa cum o iubesc eu pe ea.”, a spus tânărul Luciano, arată univision.com. Chiar dacă fiul faimoasei Leticia Calderon a punctat că există cineva în viața lui, însă nu este vorba despre o relație în adevăratul sens al cuvântului. Cu toate acestea, a punctat calitățile pe care le dorește la o femeie.

Citește și:

“Totul o să vină la timpul lui, dar eu vreau să am o iubită care mă iubește, care mă respectă, care să accepte cum arăt, chiar dacă am sindrom down, vreau să mă accepte așa cum sunt. Este cineva care îmi place, dar cred că are iubit. Dacă ar fi iubita mea, aș fi foarte fericit.”, a declarat Luciano în cadrul aceluiași interviu.

Obișnuită să-și surprindă fanii din mediul online cu fotografii de familie, Leticia Calderon demonstrează că este o mamă devotată. Petrece tot mai mult timp cu fiul Luciano și se bucură de fiecare moment împreună. Are peste 500 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

Fiul faimoasei Leticia Calderon promite că o va face bunică

În fața declarațiilor fiului său, Leticia Calderon l-a îmbrățișat pe Luciano dat fiind faptul că a arătat astfel o inteligență emoținală.

“Așa este el. Dumnezeu m-a premiat cu un înger atât de frumos, inteligent și deștept. Ce pot să mai spun.”, au fost cuvintele actriței. Nu este pentru prima oară când tânărul o însoțește pe mama sa în cadrul evenimentelor importante și nici de această dată nu a fost o excepție. Nu în ultimul rând, Leticia Calderon a punctat că și-ar dori să devină bunică, însă știe că acest vis este departe de a se îndeplini. Fiul Luciano a uimit-o încă o dată cu o declarație surprinzătoare legată de această cerere.

Citește și:

“O să-ți dau trei nepoți mamă, o să vină cu tot ce trebuie.”, i-a promis Luciano mamei sale celebre. De curând, cei doi s-au aflat într-un parc acvatic, acolo unde s-au distrat de minune, așa cum se poate vedea pe pagina de socializare a faimoasei. Aceasta a mai avut o căsnicie care s-a destrămat în 1999. În prezent formează un cuplu, însă nu a vrut să-i dezvăluie identitatea bărbatului care o face fericită.

În articolul

Luciano, fiul cu sindrom Down al faimoasei Leticia Calderón, își caută iubită. Și-a emoționat mama până la lacrimi cu cererea sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp