Happy People
Mama actorului Akın Akınözü a murit. Avea doar 59 de ani și lupta împotriva cancerului

Publicat pe 24.07.2024 la 13:49. Actualizat pe 24.07.2024 la 14:50

Akın Akınözü și-a anunțat fanii din mediul online că mama sa, actrița Özlem Akınözü, a murit. Mai mulți faimoși i-au fost alături în ziua înmormântării.

Mama actorului Akın Akınözü a murit

Instagram

Îndrăgitul actor Akın Akınözü traversează o perioadă dificilă din punct de vedere personal. Acesta și-a pierdut mama, actrița Özlem Akınözü, în urma unei lupte pe care aceasta a pierdut-o în fața cancerului.

Mama actorului Akın Akınözü a murit

A ținut să publice în mediul online un mesaj unde și-a transmis toate sentimentele legate de tragedie, astfel încât toată lumea să știe ceea ce se întâmplă. Mama actorului a suferit de cancer și a pierdut o bătălie extrem de dificil. Astfel, Akın Akınözü a lăsat în fața celor peste 3 milioane de prieteni virtuali o fotografie cu Özlem Akınözü în tinerețe și a ținut să-și exprimea iubirea necondiționată.

View this post on Instagram

A post shared by Akın Akınözü (@akinakinozu)

“Mi-am pierdut încrederea. Mi-am pierdut iubirea necondiționată. Mi-am pierdut speranța. Mi-am pierdut scopul, mi-am pierdut calea. Mi-am pierdut bătălia, mi-am pierdut trecutul, mi-am pierdut visele, mi-am pierdut entuziasmul, mi-am pierdut casa, mi-am pierdut eroul, mi-am pierdut copilăria, mi-am pierdut îngerul, mi-am pierdut prima mare iubire. Pentru că te-am pierdut, viața o să fie amară și incompletă de acum înainte. Singurul lucru care rămâne este dorința de a te revedea. Fiul tău.”, a scris actorul pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Ebrar Demirbilek, Onur Büyüktopçu, Ayda Aksel, Özlem Balcı și Salih Bademci, pe lângă alții, au simțit nevoia să ofere mesaje de condoleanțe. În prezent, actorul trăiește o perioadă dificilă.

Cea care i-a fost alături actorului a fost colega Hande Erçel. Aceasta a depășit o situație similară în trecut. Absența faimoasei Ebru Șahin cu care Akın Akınözü a jucat în seria Hercai în ultimele luni nu a fost prezentă. Actorul nu a fost părăsit de prieteni în timpul ceremoniei de înmormântare, mai ales că nu s-a putut ține pe picioare.

Pentru Akın Akınözü, mama sa era cea mai importantă persoană din viața lui. Moartea sa a venit într-un mod subit și legătura dintre cei doi va rămâne întotdeauna în amintirea sa.

“Mama mea nu mi-a oferit niciun sfat special, dar m-a făcut întotdeauna să mă simt puternic cu dragostea ei. Mi-a oferit curajul să fac multe lucruri, să nu-mi fie frică pe scenă și să-mi urmez mereu inima și sunt foarte recunoscător pentru asta.”, a spus actorul.

Akın Akınözü avea o legătură specială cu mama sa

În cele mai multe dintre cazuri, actrița era responsabilă pentru copilul său. Acesta a absolvit o facultate de matematică la Berkeley University în SUA, însă și-a schimbat direcția și a căutat să devină actor. Özlem Akinözü, cunoscută pentru mai multe producții turcești în care a jucat, este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micile ecrane, date fiind filmele și serialele în care s-a implicat.

Citește și:

Se pare că talentul pentru actorie l-a moștenit chiar de la mama sa, aceasta fiind una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia. De asemenea, bunicul său a fost unul dintre pionierii televiziunii din țara natală. Este vorba despre Sureyya Arin.

De asemenea, unchiul său pe nume Suha Arin, a adus în Turcia conceptul de documentare. Cu toții au câștigat de-a lungul timpului premii importante pentru carierele lor. În ceea ce-l privește pe Akın Akınözü, acesta s-a implicat în producții importante de-a lungul timpului.

În articolul

Mama actorului Akın Akınözü a murit. Avea doar 59 de ani și lupta împotriva cancerului

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp