Happy People
Marlene Favela și fostul să soț, revedere după o perioadă lungă de timp. Cei doi au avut o relație dificilă. Care este motivul întâlnirii

Publicat pe 03.11.2021 la 22:52. Actualizat pe 03.11.2021 la 23:36

Marlene Favela, actrița cunoscută din “Pisica Sălbatică” se va întâlni curând cu soțul său, după o perioadă îndelungată de timp în care nu s-au mai văzut. Cei doi s-au despărțit după o relație dificilă. Care este motivul.

Marlene Favela

Profimedia

Marlene Favel a trecut printr-un divorț în urmă cu an și de atunci și-a asumat în totalitate rolul de mamă singură. Aceasta și-a luat viața de la capăt și s-a dedicat trup și suflet creșterii micuței sale.

De ce se va reîntâlni Marlene Favela cu fostul ei soț, George Seely

Potrivit site-ului univision.com, Marlene Favela își dă întâlnire cu fostul său partener ca acesta să o vadă pe fetița lor. A trecut o perioadă lungă de timp de când tatăl nu și-a mai văzut fetița și asta din cauza pandemiei care a impus restricții de călătorie.

Cei doi s-au separat în urmă cu ceva timp și au rupt legăturile din cauza neînțelegerilor peste care nu mai puteau trece, cu toate acestea, au păstrat o relație de prietenie de dragul fetiței lor.

Actrița Marlene Favela și George Seely au format un frumos cuplu, timp de mai bine de trei ani. Din povestea lor de dragoste s-a născut și o superbă fetiță, pe nume Bella. Fără să dea explicații, cei doi s-au separat la finalul anului trecut și s-au numărat printre celebritățile singure de Valentine’s Day.

Citește și:

Omul de afaceri a avut un comportament destul de bizar în mediul online după despărțirea de soție. Inițial, el a șters tot conținutul care îl lega de fosta familie și a încetat să își urmărească soția și micuța, pe conturile de Instagram. Ulterior a revenit cu numeroase comentarii drăgăstoase pentru fiica sa, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și:

Nimic nu s-a schimbat nici în prezent. Acesta publică imagini cu fosta sa familie, iar la scurt timp le șterge. Marlene Favela a decis să ignore comportamentul dual al fostului său partener și să se focuseze doar pe carieră și pe creșterea copilului. Aceasta, de curând, a rupt tăcerea vizavi de relația pe care o are fiica sa cu tatăl George Seely.

Marlene Favela, trup superb după naștere

Deși Marlene a dat naștere unei superbe fetițe în urmă cu un an de zile, orice urmă a sarcinii a fost de mult îndepărtată de vedetă. Alimentația bine aleasă, grija pentru sine și orele petrecute în sală o mențin pe Favela în formă.

View this post on Instagram

A post shared by Marlene Favela (@marlenefavela)

În ciuda corpului ei, care ai crede că poate complimenta orice ținută, actrița este foarte atentă și la hainele pe care le poartă. Este mereu atentă la stilul pe care-l abordează, alegând mereu piese care o scot de anonimat.

În articolul

Marlene Favela și fostul să soț, revedere după o perioadă lungă de timp. Cei doi au avut o relație dificilă. Care este motivul întâlnirii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp