Happy People
Meriç Aral din Jocurile iubirii s-a căsătorit cu Serkan Keskin. Özge Özpirinçci s-a aflat printre invitați

Publicat pe 02.10.2024 la 18:50. Actualizat pe 03.10.2024 la 13:55

Actorii Meriç Aral și Serkan Keskin s-au căsătorit într-o ceremonie inedită realizată în Turcia. Printre faimoșii invitați s-a aflat și Özge Özpirinçci din Femeie în înfruntarea destinului.

Meriç Aral din Jocurile iubirii s-a căsătorit cu Serkan Keskin

Instagram

Meriç Aral și Serkan Keskin și-au amânat nunta în trei ocazii diferite, după cum arată publicațiile din Turcia. Îndrăgostiții formează un cuplu de ceva vreme și au ținut să-și unească destinele într-o ceremonie inedită acolo unde au participat mai mulți faimoși. Printre aceștia s-a numărat și actrița Özge Özpirinçci din Femeie în înfruntarea destinului care a publicat mai multe fotografii pe contul personal.

Meriç Aral din Jocurile iubirii s-a căsătorit cu Serkan Keskin

Printre faimoșii care au participat în cadrul evenimentului s-au numărat Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Bengi Apak, Sarp Apak, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Alina Boz, Umut Evirgen.

View this post on Instagram

A post shared by Meriç Aral (@mericaral)

A fost vedeta din Femeie în înfruntarea destinului cea care a publicat mai multe fotografii în mediul online. A scris de asemenea un mesaj emoționant în acest sens.

“Le mulțumim miresei și mirelui pentru o noapte minunată.”, a scris Özge Özpirinçci. Meriç Aral este cunoscută pentru rolul său din Legea familiei, serial care a fost difuzat și pe Happy Channel.

Citește și:

“Eu i-am propus. Am vrut să mergem în Scoția pentru luna de miere, apoi am plecat. Serkan m-a cerut acolo.”, a spus vedeta, arată ntv.com.tr. În ceea ce-l privește pe Serkan Keskin, acesta a mărturisit că partenera sa l-a cerut de fapt în căsătorie.

“Iubita mea m-a cerut pe mine. Am acceptat imediat. A fost un sentiment foarte ciudat. Nu o să fie posibil să mergem în luna de miere, vom începe să lucrăm imediat.”, a spus Serkan Keskin. Meriç Aral a făcut parte din distribuția seriei Legea familiei, serial care a avut premiera în 2021. Născut în 1988, vedeta a absolvit facultatea de drept.

După absolvire a lucrat ca asistent de film pentru o scurtă perioadă, ca mai apoi să-și joace primele roluri pe micile ecrane. Este vorba despre producțiile Sultan și Medcezir.

Află dacă Meriç Aral își dorește să devină mămică

Înainte de a păși către altar cu alesul inima sale, vedeta din Turcia și-a exprimat ideile în ceea ce privește etapa venirii pe lume a unui copil. Cu toate că în prezent se dedică exclusiv muncii, a spus că nu se poate pune împotriva destinului.

Citește și:

“Intrăm într-un proces extrem de frumos, veți auzi despre asta în curând. Bunica mea mă tot întreba când ne căsătorim că am amânat de prea multe ori. Am finalizat data, suntem foarte aproape. Ăsta este destinul, nu pot să spun nimic. Sper că voi fi mamă mândră de mine.”, a transmis vedeta, arată egetelgraf.com.

Într-o discuție cu una dintre publicațiile din Turcia, actrița a vorbit despre visurile sale din copilărie și cum au reușit acestea să se materializeze în prezent.

“Cred că dacă m-aș vedea cu ochii de atunci aș fi foarte mândră de mine. Am vrut să-mi construiesc o viață independentă, distractivă, să pot să fac orice doresc. Nu aș fi descris așa pe atunci, dar când privesc acum nu ar fi diferit față de ceea ce vedeam în cărți sau filme și mi-aș fi dorit și eu.”, a spus Meriç Aral.

În articolul

Meriç Aral din Jocurile iubirii s-a căsătorit cu Serkan Keskin. Özge Özpirinçci s-a aflat printre invitați

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp