Totul despre Meriç Aral, actrița din “Jocurile iubirii”. Detalii despre îndrăgita vedetă din Turcia

Publicat pe 20.01.2023 la 14:08 Actualizat pe 20.01.2023 la 14:58

Totul despre Meriç Aral, actrița din “Jocurile iubirii”. Detalii despre îndrăgita vedetă din Turcia și ceva mai mult.

Meriç Aral poartă părul lung desprins și zâmbește

Meriç Aral, actrița din “Jocurile iubirii”

Happy Channel

Meriç Aral face parte din distribuția serialului “Jocurile iubirii” și este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Este activă atât în mediul online cât și pe micile ecrane, însă reușește întotdeauna să păstreze o notă de mister pentru fanii săi.

Totul despre Meriç Aral, actrița din “Jocurile iubirii”

Meriç Aral s-a născut pe 17 noiembrie 1988 în Istanbul și a studiat dreptul înainte de a deveni actriță în cele mai așteptate seriale din țara sa natală. Și-a început cariera ca si asistent de filmări și a reușit să apară în fața camerelor în serialul “Sultan”. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 500 de fotografii și filmulețe. “Jocurile iubirii” i-a adus recunoaștere internațională, însă o perioadă de timp s-a aflat în derivă din cauza pierderii tatălui său.

Urmărește "Jocurile iubirii", de luni până miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe data de 16 februarie 2022, aceasta a postat un mesaj emoționant pe internet și a ținut să-l aducă în fața tuturor pe cel care i-a fost întotdeauna sprijin moral.

“Astăzi este ziua tatălui meu. Mi-e așa de dor de el, ceea ce înseamnă că trebuie să trăiesc acest sentiment la maximum. Asta este fotografia surpriză pe care am făcut-o împreună la ultima sa zi de naștere. Așa este când amintirile și surprizele îți umplu mintea pentru o secundă. La mulți ani, tati! Ești mereu în mintea și inima mea.”, a scris vedeta din “Jocurile iubirii”. Printre vedetele care au ținut să-i fie alături cu o apreciere s-au numărat Bige Onal, Hazar Erguclu și Burak Deniz.

Citește și: Cine este Esra Dermancıoğlu, actrița care o joacă pe Zahide în serialul Jocurile iubirii. Totul despre vedetă

A studiat literatură comparată și a decis că actoria este meseria pe care își dorește să o urmeze întotdeauna. Joacă rolul “Helin” în “Jocurile iubirii” și vorbește despre viața unei femei puternice, mamă pentru prima oară într-un astfel de proiect.

Ce spune Meriç Aral despre rolul său din “Jocurile iubirii”

A jucat de-a lungul timpului roluri care au făcut-o să își dorească în continuare meseria de actriță, iar fanii au dorit-o de cele mai multe ori pe micile ecrane. În “Jocurile iubirii” a dezvăluit un altfel de rol față de cele precedente.

Citește și: Află totul despre actrița Öykü Karayel din serialul “Jocurile iubirii”. Detalii despre vedeta din Turcia

“În ultimele mele proiecte am dat viață personajelor mult mai masculine. Mulțumită lui Helin experimentez ceva nou în cariera mea și joc rolul de mamă pentru prima oară.”, a declarat. Meriç Aral a mărturisit că toate repetițiile pe care le-a avut până la filmările principale au fost realizate alături de Emre Kabakuşak.

“Este plină de compasiune, îndrăgostită și puternică.”, a mărturisit actrița. Grație fotografiilor postate pe contul personal de socializare, putem vedea că este pasionată de artă în toate formele sale. Călătorește alături de prieteni și se bucură de animalele de companie. Indiferent că poartă rochii de seară sau ținute simple, Meriç Aral reușește să iasă în evidență fără doar și poate. Cât despre viața privată, s-a aflat faptul că actrița ar avea o relație cu Serkan Keskin, un actor renumit în Turcia. Acesta s-a născut pe 25 noiembrie 1977 în Izmit, făcând parte în 2013 din Leyla the band.

În articolul

Totul despre Meriç Aral, actrița din “Jocurile iubirii”. Detalii despre îndrăgita vedetă din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x