Happy People
Merve Dizdar din Omer vorbește despre viața sa într-un interviu emoționant. Ce alte pasiuni mai are vedeta pe lângă actorie

Publicat pe 14.10.2024 la 21:02. Actualizat pe 15.10.2024 la 10:49

Merve Dizdar recunoaște că diferitele personaje pe care le interpretează în seriale reușesc să-i creioneze o personalitate în viața reală. Află ce alte pasiuni mai are actrița.

Merve Dizdar din Omer vorbește despre viața sa într-un interviu emoționant

Happy Channel

Faimoasa actriță Merve Dizdar se află într-o continuă explorare a vieții sale. De-a lungul timpului a luat decizii care au condus-o pe drumul care astăzi i-a adus milioane de fani din întreaga lume.

Merve Dizdar din Omer vorbește despre viața sa într-un interviu emoționant

A câștigat un premiu important la Cannes, prima certificare de acest gen pentru o actriță din Turcia. Cu toate acestea, rămâne o vedetă cu “picioarele pe pământ”, așa cum singură se descrie. S-a născut pe 25 iunie 1986 în Izmir și a jucat în producții de succes din țara natală.

View this post on Instagram

A post shared by Merve Dizdar (@mervedizdar)

“Sunt într-o perioadă de descoperire a vieții personale. Este o perioadă în care îmi procesez sentimentele, deciziile, cine sunt de fapt.”, a spus vedeta. Recunoaște că în timpul pandemiei de COVID nu a avut o perioadă tocmai productivă, contrar a ceea ce s-a întâmplat cu prietenii săi.

Cu toate acestea, recunoaște că în cele din urmă a reușit să se replieze și să-și găsească forța de muncă.

“Am învățat să gătesc mai bine, să mănânc mai bine. Cred că mâncatul sănătos reflectă ceea ce suntem și totul în jurul nostru. A devenit un obicei foarte bun pentru bine. Mi-ar plăcea să știu să cânt la un instrument.”, a spus vedeta.

Citește și:

Printre premiile pe care le-a câștigat de-a lungul timpului se numără și cel de la Golden Orange National Film Festival, acolo unde a urcat pe scenă încă o dată. A vorbit de asemenea despre momentele care este fericită și cum vede acest sentiment în viața zilnică.

“Nu există niciun motiv să nu fiu fericită. Din moment ce sunt sănătoasă. Știu că este un clișeu, dar este foarte important pentru mine. Este important să fiu înconjurată de persoanele pe care le iubesc. Este important să pot să-mi fac treaba așa cum este necesar.”, a spus vedeta într-un interviu.

Ce spune vedeta despre serialul Masumlar Apartmani care a devenit un fenomen

Aceasta recunoaște că este o poveste care a reușit să-i cucerească pe fani încă de la început. A avut premiera în 2020 și de atunci nimic nu a mai avut cale de întoarcere.

“Este o muncă de echipă. O echipă foarte bună și un serial foarte bun. Munca se răsplătește de fiecare dată. Fiecare muncă începe de jos.”, a spus ea. Atunci când acceptă un rol ține să vadă cu ce echipă va lucra și care sunt situațiile în care este expusă în permanență.

Citește și:

“Etapa de pregătire este foarte importantă pentru mine. Dacă este vorba despre un film durează mai mult. Este un drum mai lung. Corpul meu își aduce aminte de fiecare personaj pe care l-am interpretat. Indiferent care e situația, o pot depăși.”, a povestit vedeta. Spune că nu poate alege între teatru, filme și televiziune. Fiecare dintre acestea își are rolul său specific și fiecare are la bază actoria.

“Nu contează pentru mine. Fiecare are dificultățile sale și fiecare este diferit. Îmi place să joc în fiecare în parte. Să joc, să joc, să joc.”, a spus ea. Spune că se simt norocoasă că a putut juca în piese de teatru.

În articolul

Merve Dizdar din Omer vorbește despre viața sa într-un interviu emoționant. Ce alte pasiuni mai are vedeta pe lângă actorie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp