Happy People
Moare mama faimoasei Victoria Ruffo. Cum și-a luat la revedere celebra vedetă de la cea care i-a dat viață

Publicat pe 10.03.2023 la 12:06. Actualizat pe 10.03.2023 la 12:45

Moare mama faimoasei Victoria Ruffo. Cum și-a luat la revedere celebra vedetă de la cea care i-a dat viață.

Victoria Ruffo interpretează unul dintre personajele sale de legendă

Happy Channel

Victoria Ruffo a confirmat oficial moartea mamei sale, Guadalupe Moreno Herrera. De-a lungul timpului a publicat mai multe fotografii alături de familie și niciodată nu a lăsat-o în urmă pe cea care i-a dat viață. A subliniat faptul că i-a fost exemplu și a știut întotdeauna cum să o îndrume în viață. José Eduardo Derbez a publicat de asemenea un mesaj emoționant pentru regretata sa bunică.

Moare mama actriței Victoria Ruffo după o lungă perioadă de luptă cu o boală cruntă

Obișnuită să împărtășească cu fanii săi evenimente fericite din viața sa personală, de data aceasta Victoria Ruffo i-a anunțat pe toți că mama sa a încetat din viață la începutul lunii martie. În interviul pe care l-a oferit pentru cei de la Despierta America, actrița din “La reina de las telenovelas” a dezvăluit cum s-au petrecut ultimele zile alături de cea care i-a dat viață. Alături de surorile Gabriela și Marcela a ținut să o conducă pe ultimul drum.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Ruffo (@victoriaruffo)

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu a suferit, suntem liniștite cele trei surori. Simțea că trebuie să plece, dar a plecat liniștită.”, a declarat Victoria Ruffo, după cum arată Univision.com. Guadalupe Moreno Herrera a fost un pilon important în viața faimoasei actrițe, dar și a celor două surori ale sale. În cele mai dificile momente, aceasta este însoțită de către omul politic Omar Fayad. Cu fiecare descriere, Victoria Ruffo a subliniat faptul că mama i-a fost sprijin atât în viața personală cât și în cea profesională.

Citește și:

“Am avut o mamă grozavă, o femeie care ne-a învățat cum să mergem înainte, să muncim, să fim oneste, ne-a dat multă forță toată viața, ne-a sprijin în toate visurile, în cariere, în tot, mama a fost totul.”, a declarat actrița din “En nombre del amor”. Aceasta a subliniat faptul că regretată sa mamă și-a îndeplinit toate visele și astfel a putut pleca împăcată.

“Mama mea era fanul meu numărul 1. Mereu m-a susțin în deciziile pe care le-am luat. Ne-a ridicat merue în față și a fost o femeie care și-a îndeplinit toate visele.”, a spus aceasta. Pe rețelele sociale, ultima fotografie postată alături de mama sa arată uniunea pe care acestea au avut-o până în ultimul moment. José Eduardo Derbez, primul fiu al actriței Victoria Ruffo, a ținut să lase un mesaj de adio îndreptat către bunica sa și a subliniat faptul că o va iubi mereu.

Care a fost cauza morții mamei faimoasei Victoria Ruffo

Omar Fayad și sora celebrei actrițe au vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut Guadalupe Moreno înainte de a muri. De cealaltă parte, Victoria Ruffo a dezvăluit ce se va întâmpla cu cenușa acesteia.

Citește și:
View this post on Instagram

A post shared by AmazonRuffoPower (@amazonruffopower)

“A murit la vârsta de 88 de ani. Avea cancer, dar se afla sub tratament. Avea probleme și la inimă pe care de asemenea le controla.”, a explicat Omar Fayad. Cu toate acestea, Gabriela Ruffo a subliniat faptul că mama sa nu a murit de cancer, cu toate că și-a depistat boala mult mai târziu în viață. De-a lungul timpului, regretata Guadalupe Moreno a avut o viață liniștită, fără a lăsa impresia că suferă în vreun fel.

În articolul

Moare mama faimoasei Victoria Ruffo. Cum și-a luat la revedere celebra vedetă de la cea care i-a dat viață

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp