Happy People
Natalia Oreiro a publicat o filmare rară cu fiul său. Micuțul a devenit cavaler în toată regula

Publicat pe 21.12.2022 la 21:04. Actualizat pe 21.12.2022 la 21:35

Natalia Oreiro, cunoscută actriță și cântăreață din Uruguay, a publicat recent o filmare rară cu fiul ei în timp ce alerga prin grădină. Micuțul a devenit cavaler în toată regula. Vezi mai jos imaginile care au emoționat fanii din toată lumea.

Natalia Oreiro

Getty

În filmare, Natalia îl încurajează pe fiul ei să continue să alerge și să se joace. Natalia a încărcat filmarea pe contul ei de social media, unde a primit numeroase mesaje de la fanii ei care au apreciat jocul fiului ei. Mulți au spus că filmarea le-a adus zâmbete și că le-a amintit de copilăria lor.

Este clar că Natalia și fiul ei au o relație apropiată și că se bucură împreună de momentele lor de joacă. Fanii i-au cerut actriței mai multe imagini și cu chipul micuțului, însă vedeta ține la confeidențialitatea celui mic.

Natalia Oreiro a publicat o filmare rară cu fiul său. Cât de mult a crescut băiatul actriței

Băiatul actriței poartă cu mândrie un tricou cu steagul Argentinei după ce echipa de fotbal a câștigat. El este un mare fan al echipei și a fost emoționat când a aflat că au câștigat Cupa Mondială.

Băiatul s-a bucurat să poarte tricoul său cu steagul Argentinei în semn de susținere pentru echipa sa preferată și a vrut să împartă bucuria câștigului cu ceilalți.

Fanii echipei de fotbal din Argentina sunt cunoscuți pentru pasiunea lor și devotamentul față de echipa lor, iar băiatul actriței este un exemplu perfect al acestui aspect. Chiar dacă nu este încă un jucător profesionist, el își arată suportul pentru echipă purtând tricoul.

Filmarea a fost făcută cu ocazia reușitei echipei Argentina. Argentina a câştigat Cupa Mondială, însă la Buenos Aires nu a ajuns trofeul original, ci o replică a acestuia, conform regulamentului FIFA. Imediat după ce Lionel Messi a ridicat trofeul pe stadionul Lusail din Doha şi s-a bucurat alături de coechipierii săi, acesta a fost predat unor agenţi de securitate, pentru a fi dus la sediul FIFA de la Zurich, notează News.ro.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Citește și:

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a acordat cetăţenia rusă cântăreţei şi actriţei uruguayene Natalia Oreiro

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a acordat în 2021 cetăţenia rusă cântăreţei şi actriţei uruguayene Natalia Oreiro, foarte populară în această ţară pentru rolurile sale în numeroase telenovele.

Natalia Oreiro, care vizitează periodic Rusia, a prezentat o cerere pentru primirea cetăţeniei în iunie 2016, potrivit Agerpres.

Artista de origine spaniolă născută în Uruguay şi-a exprimat în numeroase ocazii dragostea faţă de Rusia.

Citește și:

Natalia Oreiro este o actriță și cântăreață uruguayană. Ea a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolurile sale în serialele de televiziune și filmele din America Latină.

Natalia s-a născut în 19 mai 1979 în Montevideo, Uruguay și a început cariera sa ca actriță la vârsta de 16 ani, când a jucat în serialul de televiziune "Muñeca brava". De atunci, ea a jucat în numeroase alte proiecte de televiziune și film, precum și în teatru.

Natalia este, de asemenea, o cântăreață de succes și a lansat patru albume de muzică. Ea a cântat atât în limba spaniolă, cât și în limba portugheză și a făcut turnee în America Latină și Europa.

În articolul

Natalia Oreiro a publicat o filmare rară cu fiul său. Micuțul a devenit cavaler în toată regula

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp