Happy People
Natalia Oreiro, într-o rochie cu decupaj adânc la spate. Actrița în vârstă de 44 de ani nu se sfiește deloc

Publicat pe 31.12.2021 la 10:24. Actualizat pe 31.12.2021 la 11:25

Natalia Oreiro surprinde din nou cu o apariție dezinhibată la vârsta de 44 de ani. Artista și actrița cunoscută din telenovela “Înger Sălbatic” pare că este o femeie în floarea tinereții. Cum arată rochia cu decupaj adanc la spate, pe trupul celei desemnate “Cea mai sexy femeie în viață”

Natalia Oreiro

Getty

Celebra artistă face furori pe rețelele de socializare și a reușit din nou să atragă atenția presei asupra sa, care nu scapă nicio apariție spectaculoasă a actriței celebre. Natalia Oreiro reușește de fiecare dată să surprindă cu felul în care pozează, iar hainele pe care le îmbracă îi avantajează trupul fără cusur.

Actrița, denumită “Cea mai sexy femei în viață”, de revista Esquire, nu vrea să “dea jos” eticheta și continuă să demonstreze că își merită titlul fără doar și poate. Ultima sa postare nu a putut fi trecută cu vederea deloc de cei peste 1,2 milioane de urmăritori pe care îi are pe rețelele de socializare.

Natalia Oreiro, într-o rochie lungă, cu decupaj adânc la spate. Cum arată trupul său la 44 de ani

Ea a reușit de-a lungul timpului să se impună ca o artistă demnă de laudă, care a muncit foarte mult pentru cariera sa și care continuă să-și păstreze din energie pentru a face spectacol cu fiecare apariție.

Actrița arată impecabil și se mândrește cu trupul său armonios și lipsit de imperfecțiuni la vârsta de 44 de ani. Rochia îi vine perfect, iar decupajul îi evidențiază talia impecabilă.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Citește și:

Vedeta a devenit cunoscută după telenovela “Înger Sălbatic”, acolo unde a jucat alături de Facundo Arana. Ulterior, vedeta a scos tot mai multe melodii și albume care i-au adus notorietate.

În adolescență, Natalia Oreiro a jucat în peste 30 de reclame

Deși la începutul carierei sale a jucat în telenovele, Natalia Oreiro a fost distribuită în nenumărate filme importante. S-a implicat, de asemenea, în foarte multe proiecte de binefacere și a reușit să ajungă o figură importantă pentru UNICEF sau GreenPeace.

Citește și:

În anii adolescenței a jucat în peste 30 de reclame pentru brand-uri importante, astfel că figura ei le-a atras atenția și producătorilor de telenovele. La vârsta de 16 ani s-a mutat în Argentina și de atunci și-a dorit să devină un star internațional.



În articolul

Natalia Oreiro, într-o rochie cu decupaj adânc la spate. Actrița în vârstă de 44 de ani nu se sfiește deloc

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp