Happy People
Natalia Ramírez a suferit un accident teribil. Cum se simte în prezent actrița din Betty cea urâtă

Publicat pe 06.02.2024 la 10:30. Actualizat pe 06.02.2024 la 10:28

Natalia Ramírez a oferit detalii despre accidentul care a ținut-o în spital timp de trei luni. Despre ce este vorba și cum se simte în prezent vedeta din Betty cea urâtă.

Natalia Ramírez a suferit un accident teribil

Profimedia Images

Natalia Ramírez a jucat rolul Marcel Valencia în prima parte a telenovelei Betty cea urâtă. De asemenea, se află ca parte a distribuției celui de-al doilea sezon al producției celebre și îndrăgite. Actrița a dezvăluit recent că a suferit un accident teribil și a fost nevoită să stea la terapie timp de trei luni.

Natalia Ramírez a suferit un accident teribil

Actrița de origine columbiană care a jucat rolul antagonistei în telenovela Betty cea urâtă și-a surprins fanii atunci când a dezvăluit că a suferit un accident teribil care a ținut-o la terapie timp de trei luni. Pe contul oficial de Instagram, Natalia Ramirez a mărturisit cum a trecut peste acest moment dificil din viața sa care a lăsat-o departe de platourile de filmare pentru o bună perioadă de timp.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Ramirez - Productora. (@actriznatalia)

“Fericită că mi-am reluat activitatea în sala de sport. Știți că am căzut de pe bicicletă, mi-a dat o incapacitate de a mă mișca timp de trei luni. Mulțumită lui Dumnezeu am urmat terapie medicală. Acum genunchiul meu se poate mișca singur.”, a spus vedeta. În urma accidentului, actrița a pierdut masă musculară pe care acum este determinată să o recâștige. În prezent, aceasta și-a recăpătat încrederea în sine și urmează să revină la forma fizică dinainte de accident.

Citește și:

În plus, vedeta din Betty cea urâtă a mulțumit publicului care a sprijinit-o în cele mai triste momente. Născută pe 3 august 1966 în Columbia, a fost interesată de mică de industria muzicală. La vârsta de 13 ani a avut șansa de a participa în cadrul unui concurs televizat, acolo unde a și câștigat. În 1987 a participat în cadrul unui casting pentru un rol în telenovela Quieta Margarita și a reușit să joacă în producția celebră. Cu toate acestea, cel mai important rol al său rămâne cel din Betty cea urâtă, acolo unde a jucat rolul Marcela Valencia.

Ana María Orozco vorbește despre presupusule exigențe pentru a juca în Betty cea urâtă 2

Actrița și-a rugat fanii să nu dea crezare informațiilor false din mediul online. Una dintre veștile care i-a emoționat cel mai mult pe fani a fost ideea că telenovela Betty cea urâtă revine cu cea de-a doua parte. Difuzată pentru prima oară în 1999 și 2001 le-a adus succes actorilor care au făcut parte din distribuție. Astăzi, la 24 de ani de la premieră, Ana Maria Orozco și Jorge Enrique Abello sunt pregătiți să intre încă o dată în pielea personajelor.

Citește și:

S-a vehiculat faptul că Ana Maria Orozco ar fi cerut un maseor profesional și un fier de călcat pentru ca hainele ei să fie întotdeauna perfecte. Ulterior, vedeta a notat că toate veștile sunt false și a publicat un mesaj pe pagina personală de Twitter.

“Circulă această idee falsă. Nu credeți atât de ușor aceste tipuri de vești. Este absurd!”, a scris vedeta. Fanii nu au rămas nici ei fără răspuns, fiind alături de vedetă. Presupusule exigențe au făcut-o chiar și pe vedetă să râdă în fața postărilor din mediul online. Nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru.

În articolul

Natalia Ramírez a suferit un accident teribil. Cum se simte în prezent actrița din Betty cea urâtă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp