Happy People
Noi informații despre serialul ”Yasak Așk” cu Erkan Petekkaya și Kerem Alışık. Ce actori mai fac parte din distribuție

Publicat pe 26.07.2024 la 17:39. Actualizat pe 26.07.2024 la 18:24

Erkan Petekkaya și Kerem Alışık joacă împreună în ”Yasak Așk” alături de alte nume celebre. Iată ce se știe despre noul serial.

Erkan Petekkaya și Kerem Alışık joacă împreună în ”Yasak Așk” alături de alte nume celebre. Iată ce se știe despre noul serial.

Instagram

Seriale foarte ambițioase apar în noul sezon. Unul dintre aceste proiecte va fi o nouă provocare pentru Kerem Alıșık, cunoscut pe plan internațional pentru rolul său din Bitter Lands. El va juca alături de Erkan Petekkaya. Producția, scrisă de Nilüfer Özçelik (Three Sisters), va fi filmată în Adana.

„Forbidden Love” semnat de Tims&B Productions își va face loc pe ecran în luna septembrie.

Citește și:

Erkan Petekkaya și Kerem Alışık fac echipă în serialul ”Yasak Așk”

Unul dintre proiectele ambițioase ale acestui sezon va fi ”Yasak Așk”. Informațiile despre producție au început deja să apară.

Tims&B Productions, care se pregătește pentru următorul sezon cu noi proiecte ambițioase, semnează un alt serial despre care jurnaliștii turci scriu cu încântare.

Serialul „Yasak Așk”, produs de Timur Savcı și Burak Sağyașar, vine curând în fața publicului. Atât povestea, cât și distribuția serialului atrag atenția.

Lucrările la distribuția serialului, care va spune povestea dramatică și izbitoare a Bazmanoğulları, una dintre cele mai prestigioase familii ale perioadei, continuă.

Citește și:

Sprijinindu-și povestea puternică cu actori de succes, serialul a ajuns până acum la un acord cu nume precum Erkan Petekkaya, Kerem Alıșık, Ebru Nil Aydın și Asena Girișken.

Povestea serialului îi aparține maestrului Yıldız Tunç, în timp ce scenariul este realizat de cunoscuta Nilüfer Özçelik, care a scris cel mai recent serialul ”Üç Kız Kardeș”.

Se așteaptă ca ”Yasak Așk” să impresioneze telespectatorii în noul sezon, notează seriesturkish.

Ce spune Erkan Petekkaya despre scenele de iubire pe care le joacă în seriale

Erkan Petekkaya este unul dintre cei care ar prefera să nu fie filmați în ipostaze romantice. Actorul a mărturisit că i-a fost dificil să joace genul aceste de scene în serialul ”Temt Me love”. Starul a declarat că nu a dorit să participe în scenele de dragoste.

Citește și:

“Am regulile lui Turkan Șoray. Am o soție, am o familie, am un tată. Mama mea se simt inconfortabil atunci când tatăl o vede pe ea pe cameră astfel. Aceste scene nu sunt o problemă când sunt filmate într-un mod anume, eu filmez astfel de scene.”, a declarat actorul.

În articolul

Noi informații despre serialul ”Yasak Așk” cu Erkan Petekkaya și Kerem Alışık. Ce actori mai fac parte din distribuție

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp