Laude pentru İlker Kaleli, după succesul înregistrat cu noul proiect. Care e intriga telenovelei ”La Pasion Turca”

Publicat pe 25.07.2024 la 16:47 Actualizat pe 26.07.2024 la 15:43

”La Pasion Turca” este noul proiect al lui İlker Kaleli, care pare să fi ajuns la inima publicului.

”La Pasion Turca” este noul proiect al lui İlker Kaleli, care pare să fi ajuns la inima publicului.

Starul face senzație cu telenovela ”La Pasion Turca”, ce are o intrigă interesantă.

Laude pentru İlker Kaleli, după succesul înregistrat cu noul proiect. Care e intriga telenovelei ”La Pasion Turca”

Celebrul actor İlker Kaleli și-a făcut un nume atât datorită proiectelor străine în care a jucat, cât și grație producțiilor locale la care a luat parte.

Actorul, care a atras atenția prin participarea la serialul indian ”The Serpet”, este și actor masculin principal în serialul spaniol ”La Passion Turca”.

Difuzat pentru prima dată pe canalul Antena din Spania și apoi oferit abonaților unei platforme de streaming, ”La Pasion Turca” a reușit să devină până acum una dintre cele mai urmărite 10 producții în 21 de țări.

Citește și: Fanii, încântați de conexiunea lui Hande Erçel cu partenerul din filmul ”Rüzgara Bırak”. Cu cine joacă frumoasa actriță

İlker Kaleli a luat parte la serialul ”La Pasion Turca”, care se numără printre primele 10 cele mai urmărite producții din 21 de țări pe platforma respectivă. El a declarat că a fost o experiență cu totul nouă pentru el, având în vedere că a lucrat în limba spaniolă.

Serialul ”La Pasion Turca”, care a atins 7 milioane 400 de mii de ore de vizionare și 1 milion 400 de mii de vizualizări pe lista „seriale non-engleze” a Netflix, a obținut un mare succes cu aceste cifre.

Rolul lui İlker Kaleli a avut, de asemenea, o bună parte în succesul seriei spaniole de 6 episoade, care a durat 50 de minute.

Care e povestea serialului ”La Pasión Turca”

”La Pasión Turca” se bazează pe best seller-ul lui Antonio Gala și spune povestea de dragoste dintre Olivia, o profesoară care călătorește în Turcia pentru a-și continua pregătirea, și Yaman, un specialist în artă turc care are multe de oferit... Sunt în total șase capitole în care pasiunea dintre cei doi este atât de mare încât spulberă totul.

În timpul filmărilor serialului în Istanbul, actorii au trăit două momente tensionate. La începutul anului 2023, un cutremur și un atentat au zguduit orașul otoman, iar actorii au mărturisit că le-a fost teamă și că „acel haos a fost greu de gestionat”.

Ce studii are İlker Kaleli

Mama sa este jumătate germană și jumătate turcă, iar tatăl său este cetățean turc, de origine kurdă, din Van. İlker Kaleli s-a născut în Istanbul în 1984.

După absolvirea Universității (BA în Managementul Artelor) și formarea în actorie, s-a mutat la Londra pentru o formare de 3 ani în actorie clasică la LAMDA. (BA în actorie clasică). După întoarcerea sa în 2013, a jucat în seriale TV de succes precum Poyraz Karayel, Kayip Sehir și altele. De asemenea, a jucat în lungmetrajul „Silsile” (Consecințe) în 2014.

Interpretarea sa în Poyraz Karayel i-a adus premiul „43. Golden Butterfly Best Actor”, alături de multe alte premii din partea altor organizații.

Citește și: Ce anunță jurnaliștii turci despre serialul ”Mehmed Fetihler Sultanı” cu Serkan Çayoğlu. Vești bune pentru fanii actorului

Vorbește fluent limba engleză și vorbește până la 3 dialecte la un standard nativ. Este, de asemenea, un muzician foarte priceput. Cântă la chitară, pian și tobe. A cântat și a cântat în mai multe episoade pentru Poyraz Karayel (disponibile pe YouTube), precum și pentru coloana sonoră a serialului și Silsile/Consequences.

Ilker este, de asemenea, instructor PADI Open Water Scuba Diving din 2004 și face scufundări libere/submarine de la vârsta de 10 ani.

În articolul

Laude pentru İlker Kaleli, după succesul înregistrat cu noul proiect. Care e intriga telenovelei ”La Pasion Turca”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x