Happy People
O mai știi pe Soraya, din telenovela "Sărmana Maria"? În urmă cu 25 de ani făcea furori, dar puțini mai știu cum arată acum Itati Cantoral

Publicat pe 10.11.2021 la 19:01. Actualizat pe 10.11.2021 la 22:41

Itati Cantoral devenea una dintre cele mai cunoscute actrițe în rolul Soraya din telenovela "Sărmana Maria". Deși a jucat un rol negativ, aceasta a rămas întipărită drept una dintre cele mai sexy și controversate actrițe, ce făcea furori oriunde apărea.

Itati Cantoral, în rolul Soraya din "Sărmana Maria"

Capturi video Youtube

Antagonista Soraya Montenegro era prima iubită a protagonistului Luis Fernando, părăsită pentru a se căsători cu Maria. Acesta este motivul pentru care au urmat o serie de întâmplări ce i-au adus titlul de “fata rea”.

Cum arată în prezent Itati Cantoral. Actrița care a jucat-o pe Soraya Montenegro are 46 de ani

Acum, Itati are 46 de ani şi continuă să joace în seriale, dar şi pe marile scene ale teatrului mexican, însă mult mai puțin decât o făcea înainte.

Trecerea timpului şi-a pus amprenta pe chipul actriţei, însă frumuseţea ei continuă să iasă în evidenţă și să trezească amintiri celor care au urmărit cu sufletul la gură șirul evenimentelor din telenovela "Sărmana Maria".

View this post on Instagram

A post shared by @itatic_oficial

În prezent, aceasta se bucură mai mult ca niciodată de familia sa și de viața liniștită, chiar dacă mai ia parte în anumite distribuții, acestea nu o mai solicită atât de mult și se pare că scena teatrului o atrage mai mult decât cea a filmului.

Citește și:

Timpul a trecut și și-a pus amprenta pe chipul său, dar cu toate acestea încă a rămas la fel de strălucitoare și plină de viață. Privirea sa este neschimbată și încă mai trezește fiori.

View this post on Instagram

A post shared by @itatic_oficial

Citește și:

Ea are în prezent trei copii, dar nașterile nu au lăsat amprente prea mari pe trupul său. Actrița se menține la fel de suplă și este cu siguranță un exemplu pentru fetița și cei doi băieți ai săi.

În articolul

O mai știi pe Soraya, din telenovela "Sărmana Maria"? În urmă cu 25 de ani făcea furori, dar puțini mai știu cum arată acum Itati Cantoral

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp