Happy People
Oana Cârmaciu, alături de fiul său adorabil. Cum arată și cât a crescut micuțul actriței din Sacrificiul

Publicat pe 09.07.2021 la 13:50. Actualizat pe 09.07.2021 la 14:25

Oana Cârmaciu este mama unui băiețel minunat. Actrița din Sacrificul postează imagini înduioșătoare cu micuțul său. Cum arată și cât a crescut.

Oana Cârmaciu

Instagram/Oana Cârmaciu

Oana Cârmaciu a devenit mamă pentru prima oară în luna mai a anului 2020. Actrița din Sacrificul a rămas însărcinată în timpul filmărilor serialului, iar asta a făcut ca parcursul personajului ei să se schimbe.

Tânăra mămică a declarat atunci pentru Neatza cu Răzvan și Dani că nu s-a așteptat să rămână însărcinată. Actrița a spus că a trăit un șoc și foarte multă bucurie. Viața i s-a schimbat total, chiar ea a declarat de curând în cadrul uniui interviu pentru CulTour că totul are o altă însemnătate acum, de când este mama unui copil.

Cum arată copilul Oanei Cârmaciu, fosta actriță din serialul Sacrificiul

Băiețelul Oanei Cârmciu este de-a dreptul adorabil. Acesta a crescut armonios și nu a avăzut probleme de sănătate, așa cum mama sa a declarat pentru CulTour în urmă cu ceva timp. Aceasta a mai spsu că își dedică mare parte din energie creșterii micuțului și este focuasată pe viața de familie.

View this post on Instagram

A post shared by Oana Carmaciu (@oanacarmaciu)

Actrița împărtășește nenumărate fotografii priteneilor virtuali cu fiul său și primește foarte multe aprecieri și cuvinte de laudă.

View this post on Instagram

A post shared by Oana Carmaciu (@oanacarmaciu)

În urmă cu un an, Oana Cârmaciu, protagonista serialului ”Sacrificiul” de la Antena 1 a născut. Actrița nu a postat de atunci nicio fotografie cu băiețelul său, însă, iată că momentul așteptat de mulți dintre fani s-a întâmplat, aceasta postează foarte des imagini alături de micuțul său.

În articolul

Oana Cârmaciu, alături de fiul său adorabil. Cum arată și cât a crescut micuțul actriței din Sacrificiul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp