Happy People
Ozge Gurel, apariție de senzație într-un trenci negru din piele și machiaj gotic. Vedeta și-a surprins fanii

Publicat pe 21.10.2022 la 19:03. Actualizat pe 21.10.2022 la 19:15

Actrița care a jucat alături de Can Yaman de-a lungul seriei Mr. Wrong a captat atenția asupra sa ca un magnet încă de la primele apariții pe micile ecrane. Cum a reușit actrița din Mr. Wrong să spargă tiparele cu un outfit de zi.

Ozge Gurel

Instagram

Distinsa actriță are un stil care i-a fascinat și pe producătorii de filme, fiind aleasă în producții de succes. Ea este specială prin talentul său, dar și prin felul în care și-a creat tot capitalul de imagine. Indiferent unde se afișează, ea este spectaculoasă din cap până în picioare.

Ozge Gurel, actița din Mr. Wrong, care joacă alături de Can Yaman, s-a pozat într-o ipostază care a uimit fanii. Cum arată ținuta

Ozge Gurel face senzație pe rețelele de socializare cu o apariție într-o ținută cu totul specială. Aceasta s-a îmbrăcat într-un trenci negru din piele, iar machiajul este baza.

Și de data aceasta actrița a reușit să iasă din obișnuit într-un stil original, care o caracterizează. Ea are un stil minimalist, dar cu influența puternic ancorate în modernitate și reușește să-și contureze un look special. Aceasta este o inspirație pentru femei și pentru tinerele domnișoare care sunt încă în căutarea unui stil prețios, care să îmbine simplitatea să bunul gust.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

Citește și:

Actrița este o tânără în vârstă de 34 de ani, de origine turcă, care face furori în mediul online. Tânăra a reușit să atragă din nou atențai presei, după ce s-a fotografiată așa cum puțini au avut ocazia să o vadă.

Ozge s-a lăsat surprinsă într-o zi obișnuită, la plimbare, când nu intră pe mâna stiliștilor. Aceasta a adoptat un stil casual și o coafură lejeră.

Tânără, finuță și talentată, Ozge Gurel a avut parte de un avânt în carieră în urma colaborării pe mai multe serii cu Can Yaman, ultima si cea mai cunoscută fiind Mr. Wrong (Domnul Greșeală). Aceasta a strălucit în dreapta lui Can Yaman, ea fiind iubita starului turc.

Citește și:
În articolul

Ozge Gurel, apariție de senzație într-un trenci negru din piele și machiaj gotic. Vedeta și-a surprins fanii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp