Happy People
Pelin Akil este actrița care se alătură distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă în sezonul 3. Află detalii despre vedetă

Publicat pe 06.09.2024 la 14:47. Actualizat pe 06.09.2024 la 15:11

Pelin Akil este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. S-a alăturat distribuției seriei Golden Boy – Dragoste rebelă în sezonul 3.

Pelin Akil este actrița care se alătură distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă în sezonul 3

Instagram

Distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă se modifică cu fiecare sezon. În ciuda faptului că anumiți actori se îndreaptă către alte proiecte profesionale, locul lor nu rămâne niciodată gol. De data aceasta vorbim despre Pelin Akil, vedeta care îi va fi alături lui Mert Ramazan Demir.

Pelin Akil este actrița care se alătură distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă în sezonul 3

Va juca pe aceleași platouri de filmare împreună cu Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam, Diren Polatoğulları. Viața actriței a devenit tot mai interesantă pentru fanii care au urmărit serialul încă de la începuturile sale. Pentru început putem spune că vedeta este foarte activă în mediul online, acolo unde are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Pelin Akil ALTAN (@pelinakil)

A publicat până în prezent peste 3 mii de fotografii și filmulețe, cele mai multe realizate în cadrul proiectelor profesionale. Se pare că vedeta va intra în serial ca o cunoștință în viața lui Ferit, personaj interpretat de Mert Ramazan Demir, arată takvim.com.tr.

Cu toate acestea, diferența de vârstă dintre Pelin Akil și a lui Mert Ramazan Demir a reușit să atragă atenția. A jucat până în prezent în producții precum Arka Sıradakiler, Ben Bu Cihana Sığmazam, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz.

Citește și:

Internauții sunt foarte interesați de viața sa personală și de tot ceea ce a realizat aceasta până acum. Este absolventă a unei facultăți de teatru din Istanbul. S-a căsătorit cu Anıl Altan în 2016, însă diferența de doi ani dintre ei se pare că nu i-a afectat.

A devenit mămică de gemene și se bucură de popularitate atât în Turcia cât și în lumea întreagă. Deși este discretă în ceea ce privește viața sa personală, obișnuiește să publice imagini și filmulețe împreună cu cei dragi. A apărut pentru prima oară pe micile ecrane în serialul Arka Sıradakiler cu rolul Zehra din 2007.

Alte detalii despre actrița Pelin Akil din Golden Boy – Dragoste rebelă

În continuare, diferența de vârstă de 10 ani între actriță și Mert Ramazan Demir i-a luat prin surprindere pe fani. Mulți o așteaptă nerăbdători pe vedetă să se alături distribuției din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Actrița apare tot mai des alături de familie în mediul online. Fiicele Alin și Lina seamănă cu părinții lor celebri și se bucură de simpatia publicului. Nu reușesc să scape însă de comentariile mai puțin plăcute din mediul online.

Citește și:

“Primul lucru pe care l-am observat a fost figura surorii ei. Se pare că e puțin neglijată.”, a arătat un internaut prin comentarii. La scurtă vreme, actorul Anil Altan a ținut să-i răspundă în spirit de glumă.

“Da, facem asta intenționat, o închidem în cameră pe timpul zilei, îi dăm carne crudă și apă la două zile.”, a transmis actorul în spirit de glumă. Dat fiind faptul că celebritatea a depășit granițele țării lor, nu primesc de fiecare dată doar reacții pozitive la ceea ce postează în mediul online. Au învățat însă să se ferească de cei care nu aduc reacții pozitive și nu se mai simt amenințați în acest fel.

În articolul

Pelin Akil este actrița care se alătură distribuției Golden Boy – Dragoste rebelă în sezonul 3. Află detalii despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp